napja 
 

Cirkusz a maximumon (Programajánlók - Színház)
április 22-23. Papp László Budapest Sport Aréna
Cirkusz a maximumon

Bár hazánkban jelenleg a "nagytestvért", a Cirque du Soleil társulatát sokkal több ember ismeri, de itt az ideje, hogy a fiatalabb Cirque Éloize csapata is bemutatkozhasson a magyar közönségnek, fergeteges, látványos modern műsort adnak, ezúttal a Papp László Budapest Sport Arénában.

A méltán legendássá vált Cirque du Soleil produkció mellett felnőtt zseniális csapat, az új generáció érkezik most áprilisban hozzánk. A modern táncok elemeit a lélegzetelállító akrobatikával vegyítő csapat folyamatosan frissíti mind előadásait, mind a tagjait, hiszen rendre újabb és újabb tehetségeknek adnak helyet soraikban, így biztosra vehetjük, hogy hamisítatlanul lendületes és energikus produkció élményét kapjuk majd tőlük. A Cirque Éloize társulata képviselteti magát a különböző nemzetközi fesztiválokon is, eddig 12 érmet nyertek a legrangosabb, párizsi Cirkuszfesztiválon, de nem kevés egyéb rangos fesztiválon is bizonyították, ha a cirkusz és akrobatika naprakész megfogalmazásáról van szó, akkor ők az egyik legjobbak a világon. Az iD elnevezésű produkció érkezik Budapestre. A nagyvárosi környezetben játszódó, két rivális banda napi harcai mellett az egyének útkereséséről és önkifejezéséről is szóló darabot 2010-ben mutatták be Montrealban, s azóta járja töretlen sikerrel a világot, már több mint 40 országban varázsolta el a nézőket. Nálunk április 22-én és 23-án lesz látható a Budapest Arénában.

A hamarosan hazánkban is látható iD show 15 akrobata és előadóművész színpadi munkája, vadonatúj multimédiás kiegészítőkkel, valamint rock és elektronikus zenéktől inspirált kísérőzenével. 2010-es bemutatója óta a show folyamatosan lelkes kritikákat kap mind a közönség, mind a média részéről.

Az előadásba érdemes belenézni is: 

http://videotar.livenation.hu

Fejes Imre

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat