napja 
 

Félmeztelen férfi várta a hercegi párt (Sztárok - Hírek)
Vilmos herceg és Kate hercegnő Új-Zélandra érkezett
Félmeztelen férfi várta a hercegi párt

Félmeztelen férfi várta a hercegi párt

 Vilmos herceg és Kate Middleton kisfiukkal együtt látogatják körbe a brit nemzetközösség országait. Hétfő reggel Új-Zélandra érkeztek, ahol bennszülött maorik fogadták a hercegi párt tradicionális öltözetben, azaz a hagyományokhoz híven, alig felöltözve.

 A herceg és Kate Middleton, Cambridge hercegnője, reggel érkezett Wellingtonba , ahol ma kezdik  háromhetes „Tour Down Under”-körútjukat , és nemsokára tovább mennek Ausztráliába is.

A szenzáció nemcsak a hercegi pár érkezése volt, hanem kisfiuk, György herceg első nyilvános utazása és nemzetközi bemutatkozása is. A kisherceget teljesen fehérbe öltöztették, aki egyáltalán nem volt megilletődve a rengeteg fotós és újságíró jelenlététől.

Anyja egy Catherine Walker kabátot viselt a hozzá illő Gina Foster kalappal. Az újságírók és fotósok csak azért lepődtek meg ezen az összeállításon, mert ilyen élénk színekben még sosem fotózhatták Kate-et. A hercegi pár szerdán, egy jótékonysági rendezvényen is részt vesz, amit az új-zélandi parlamentben tartanak, ahol számtalan szülő és babája lesz jelen.

Fejes Imre

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat