napja 
 

Botrány a Botrányban (Sztárok - Hírek)
Botrány a Botrányban

Botrány a Botrányban

 Amerika egyik legnézettebb sorozatának főszereplője megvert egy férfit március 15-én egy Los Angeles-i étteremben. A férfi a kórházban kötött ki.

Magyarországon múlt hétfőn startolt a Botrány 3. évada az Universal Channelen, és másnap kiderült, hogy az egyik főszereplőt, Columbus Shortot rendőrök hallgatták ki és tettesként gyanúsítják egy verekedés miatt. A sértett barátaival egy eljegyzésen vett részt a Gabe’s Bar and Grillben.A 37 éves férfi állítólag belekötött Shortba, aki felpattant az asztaltól és megütötte a férfit, akinek betört az orra és pár percre az eszméletét is elvesztette. Közben Short elhagyta az éttermet, a sérültet a közeli kórházba szállították. A rendőrök ma kezdték vizsgálni az esetet.

Shortnak már volt hasonló esete 2010-ben, amikor kosarazás közben összeszólalkozott az egyik pályán lévő játékossal, és úgy megverte, hogy több foga is kitört.

A színész rövid életrajzát, videoklipjét, és a Botrány c. sorozat 3. évadának előzetesét a "bővebben" szóra kattintva nézhetik meg.

Fejes Imre

Magyarországon hétfőn startolt a Botrány 3. évada az Universal Channelen, és ma kiderült, hogy az egyik főszereplőt, Columbus Shortot rendőrök hallgatták ki és tettesként gyanúsítják egy verekedés miatt. A sértett barátaival egy eljegyzésen vett részt a Gabe’s Bar and Grillben.A 37 éves férfi állítólag belekötött Shortba, aki felpattant az asztaltól és megütötte a férfit, akinek betört az orra és pár percre az eszméletét is elvesztette. Közben Short elhagyta az éttermet, a sérültet a közeli kórházba szállították. A rendőrök ma kezdték vizsgálni az esetet.

Shortnak már volt hasonló esete 2010-ben, amikor kosarazás közben összeszólalkozott az egyik pályán lévő játékossal, és úgy megverte, hogy több foga is kitört.

Columbus Short 1992. szeptember 19-én, Kansas Cityben született. Három évesen már fellépett zenész szüleivel, folyamatosan szerepelt tv-reklámokban és sorozatokban, mint mellékszereplő, majd évekkel később már tiniként felvették a STOMP! nevű táncszínházba, akikkel körbeturnézta a világot (Magyarországon is jártak). Később koreográfiával foglalkozott, több zenész filmnek is ő tervezte a tánclépéseit, majd Britney Spears turné-koreográfusa lett. Közben megjelentetett zenei albumokat, amelyeken ő énekel, de nagy álma mindig csak a filmszereplés volt. Voltak kisebb szerepei a Vészhelyzetben például, de az igazi áttörést a Lökd a ritmust (Stomp the Yard) főszerepe hozta meg, ami két hétig volt a legnézettebb film 2007-ben az USÁ-ban, több mint 70 milliós bevételt érve el. Utána folyamatosan kapta a főszerepeket, sikeres filmekben játszott.

 5 dolog, amit érdemes tudni Columbus Shortról:

 1. Nős, két gyereke van

2. Kedvenc időtöltése a kosárlabda, snowboard, amerikai foci

3. Közeli jó barátja az R’N’B énekes Ne-Yonak

4. Kedvenc színésze Denzel Washington és Will Smith

5. A Botrány főszerepét meghallgatás nélkül kapta, rá írták a szerepet.

Egyik dala: https://www.youtube.com/watch?v=VKlhxgdjEto

Botrány előzetesek: http://www.sorozatjunkie.hu/2014/03/17/delelotti-videok-1-botrany/

Fejes Imre

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat