napja 
 

Tavaszi zsongás (Egészség - Wellness)
Tavaszi zsongás

A márciussal hivatalosan is beköszöntött a tavasz, szerencsére ez egyre jobban érzékelhető az időjárásban is. Szépen lassan feléled a természet és körülvesz minket a mindenből áradó megújulás és frissesség. De mi vajon felkészültünk erre a változásra?

Érdemes kicsit elmélyedni a tavaszi tervezésben. Ha tudatosan ráhangolódunk, akkor nem érhet minket különösebb meglepetés. Nézzük át a szekrény mélyén lapuló ruhatárunkat, hiszen a melegebb öltözetet lassan teljesen felváltja a lenge öltözet. Használjuk ki a kedvező időt és válasszunk ki egy izgalmas helyszínt vagy programot a szabadban, ahol kicsit kikapcsolódhatunk.

Ne feledkezzünk meg a szervezetünkről sem! Tartsunk mi is a megújuló természettel és indítsuk a márciust tiszta lappal. Ennél alkalmasabb időpontot nehezen találunk a belső változásra. A tél után vágjunk bele bátran egy egyszerű tisztítókúrába.

Gondoljunk gyermekeinkre is, hiszen a jegyek romlásában szerepet játszhat a hirtelen változással érkező tavaszi fáradtság is. Töltődjünk fel tehát velük együtt testileg és lelkileg egyaránt, hogy ne foghasson ki rajtunk a tavasz.

A jó időben nem maradhat el a könnyed sport sem. Hozzuk formába magunkat! Kitűnő lehetőség például a jótékony és egyszerűen alkalmazható aquafitness. Az említett témakörökben részletesen is elmerülhet a márciusi FittKlub cikkek segítségével. Tartson velünk és a megújuló tavasszal! http://www.tolle.hu/fittklub/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat