napja 
 

A Gillette bemutatta új nagykövetét, Lionel Messit (Sztárok - Hírek)
A Gillette bemutatta új nagykövetét, Lionel Messit

A világ vezető borotválkozási márkája, a Gillette bemutatta soron következő nemzetközi futball kampányának arcát Lionel “Leo” Messi személyében. A Gillette egyben a Leo Messi Alapítvány partnerévé is vált, és támogatja a küldetését. A Gillette és Messi közötti partneri megállapodással indul a márka “Inner Steel” elnevezésű kampánya is, amely a játékosoktól és szurkolóktól elvárt páratlan szenvedélyt és mentális edzettséget mutatja be, amely győzelemre vezeti csapatukat és képviselteti országuk színeit.

 A kezdeményezés a rendíthetetlen eltökéltséget és a győzni akarás ösztönét hivatott támogatni. A legjobb teljesítmény ismételt eléréséhez szükséges végtelen bátorság az, ami köré a kampány épül, éppen ezért köt partnerséget a Gillette a nagykövet Messi mellett helyi szintű csapatok és játékosok elit válogatottjával is a világ minden pontján. “Szerencsés vagyok, hogy eddigi karrierem során számos sikert értem el a pályán; de tisztában vagyok vele, hogy a legjobb teljesítmény akkor jön, ha 100 százalékot nyújtasz az előtted álló feladatban, erőt és teljes lelkesedést tükrözve. A Belső Acél ott rejlik minden férfiban. Ez a csapatod, valamint az országod színei iránti feltétel nélküli és megrendíthetetlen elkötelezettséget illetve odaadást jelenti.” – nyilatkozta Messi

A Gillette elnöke, Patrice Louvet hozzátette “Megtiszteltetés, hogy együttműködhetünk Lionel Messivel, valamint világklasszis játékosok teljes sorával, amely új korszak kezdetét jelenti a Gillette és a labdarúgás számára. Mindenki számára inspirációt jelentenek azok, akik próbálják kihozni magukból a maximumot, és igyekeznek nap mint nap a legjobbak lenni.”

 A Gillette az „Inner Steel” kampány során mindvégig ösztönzi a focirajongókat az egész világon, hogy mutassák meg és osszák meg a bennük rejlő Belső Acélt. Messi Roger Federer oldalán, a „Trading Place” videóban a valóságból egy fantáziavilágba kerülve küzd meg a “Belső Acélt” érintő kihívásokkal. A video megtekinthető itt.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat