napja 
 

Justin Bieber, a balhés a tinisztár (Sztárok - Hírek)
Justin Bieber, a balhés a tinisztár

Justin Bieber tavalyi éve

A balhés tinisztár tavaly folyamatosan  megúszta a börtönt. Idén már januárban rákapcsolt, ezúttal le is tartóztatták, de nézzük, mi történt vele 2013-ban.

 Január : Selena Gomez és Justin véglegesen szakítottak (Selena egyik barátnője szerint azért lett vég az idillinek tűnő kapcsolatnak, mert Bieber összejött egy magyar modellel, Palvin Barbarával).

 Február: egy rendezvényen Justin a fotósoknak hátat fordított és megmutatta fenekét, de az internetes posztok alapján sokan kiábrándultak a sztárból, így törölte a képet.

 Március: Bieber hároméves öccsével és négyéves húgával bolondozott műanyag pisztolyokkal egy áruházban, a játékosztályon, de az egyik lövedékkel eltalálták a női biztonsági őrt, aki hiába utasította rendre az énekest és testvéreit.

19. születésnapját Londonban tartotta, ahol félmeztelenül, kómásan rohangált a ködös városban és csajokkal fotóztatta magát.

Londoni koncertsorozatának utolsó buliján Justin összeesett a színpadon, húsz percen át lélegeztették, de ő ragaszkodott hozzá, hogy befejezze a koncertet, mielőtt kórházba megy.

Április: Meghalt a sztár kedvenc hörcsöge, Pac. Nemsokára másik kedvenc állatától, Mally nevű majmától kellett búcsút vennie, amit illegálisan, papírok nélkül vitt magával Németországba.

Az év további balhéit a bővebben szóra kattintva olvashatják.

Május: Ismét kiütötte a biztosítékot. Amszterdami fellépése előtt ellátogatott az Anna Frank Házba, ahol a múzeum vendégkönyvébe a következőt írta: „Igazán nagyszerű, hogy sikerült eljutnom ide. Anna szuper lány volt. Remélem, hogy Bieber-rajongó lett volna.” Az interneten a többség önteltnek, arrogánsnak és undorítónak találta az énekes megjegyzését, a kanadaiak szerint pedig szégyent hozott rájuk ezzel a tiszteletlen és gusztustalanul önfényező beírással.

Közben előkerült Justin nagyapja, George Bieber, aki negyven éve él egy lepusztult faházban, mocskos körülmények között. Súlyos egészségi állapota miatt már dolgozni sem tud, sőt, egy koszos matracon alszik a nappaliban, mert képtelen felmenni az emeletre. A tini sztár egyetlen fillérrel sem támogatja nagyapját, pedig becslések szerint vagyona meghaladja a 70 millió fontot, vagyis 24 milliárd forintot. Rajtakapták Justint, amint Oslóban adott koncertjének színfalai mögött forró csókot váltott exével, Selena Gomezzel. Úgy tűnik, kibékült a szerelmespár, és újramelegítette kapcsolatát.

Július: Egy New York-i étteremben vették videóra a balhés tinisztár újabb alakítását, aminek a végén még Bill Clintont is kiosztotta. Bieber odaáll a sárga felmosó vödör fölé, majd mintha mi sem lenne természetesebb, belepisil, miközben a haverjai a háttérben heherésznek. Miután ez megvolt, Bieber a kezébe akadt tisztítóval lespricceli a falon levő Bill Clinton portrét, majd csak annyit fűz hozzá: Bassza meg Bill Clinton. Hogy mi baja Clintonnal, nem tudni. Azt viszont igen, hogy később telefonon kért bocsánatot  a volt elnöktől.

 Augusztus: Biebert egy torontói hotel előtt várta több száz rajongója, mikor a híresség megjelent szobája erkélyén és nemes egyszerűséggel leköpte az őt éltető tömeget.

 Szeptember: Egy diszkóban akarták megverni a sztárt, aki úgy szerez magának esti partnert, hogy egy zseblámpával belevilágít a kiszemelt lány arcába, és ha tetszik neki, int a testőreinek, hogy vigyék a VIP részlegbe. Csakhogy az egyik lány épp a barátjával táncolt, aki kérdőre vonta, majd felpofozta a sztárt, de testőrei közbeléptek, így pár pofonnal megúszta a dolgot.

Október: egy hustoni sztriptízbárban markolászta az egyik fellépő fenekét.

November: A világsajtó tele Justin új imidzsével, mivel iszonyatosan kigyúrta magát. „Rengeteg időt töltök az edzőteremben, szedem magamra az izmot, hogy a lányok szexinek találjanak."  Semmi sem tart örökké, hiszen miután ráunt a gyúrásra, új hobbit talált. Graffitisnek állt, saját maga festette össze az egyik metróállomás alagútját. Sao Paoloban, egy bordélyházból lepedőben csavarva menekítették ki testőrei, koncertjén pedig egy műanyag palackkal dobták meg éneklés közben. A sztár ettől olyan ideges lett, hogy azonnal eltűnt a színpadról és 35 ezer rajongója hiába várta vissza, nem folytatta az egyébként egyórás késéssel kezdődött koncertet. 

December: Útban ausztráliai turnéjára  a brisbane-i repülőtérre érkező popsztárt és csapatát feltartóztatták, és mindenkit átvizsgáltak, kábítószerek után kutatva. A kellemes modoráról közismert Justin természetesen ezúttal is kitett magáért, káromkodva támadt a reptéri hatóság embereire. de a vizsgálat során nem találtak nála kábítószert. Egyik kísérője azonban lebukott, igaz ő is megúszta pénzbüntetéssel. A szilveszteri buliról nem, csak annyi tudni, hogy már az új évben kihívták a sztárhoz a zsarukat. A házkutatás során kiderült, hogy a tinisztár több kábítószergyanús anyagot is tartott calabasasi otthonában. A lefoglalt drog az ecstasy egy speciális változata, ezen kívül pedig még több tucat, receptre felírható gyógyszer is előkerült. Az esettel kapcsolatban Bieber egyik barátját, a Lil Za becenevű rappert őrizetbe is vették, aki az elmúlt egy évben nagyon jóban lett a sztárral és egyesek szerint ő volt az, aki sokszor belevitte a drogozásba. A rendőrök eredetileg nem is a buli miatt mentek ki a sztárhoz, hanem azért, mert előző nap megdobálta tojással a szomszédja házát.

Január: Természetesen mivel tavaly megúszta, idén már a hónap közepén letartóztatták a sztárt, méghozzá egy illegális gyorsulási versenyen vett részt, ahol jogosítvány nélkül és ittasan vezette a sportautóját, ráadásul ellenállt a hatóságnak. Sebaj, másnap félmillió dolláros óvadék ellenében szabadon (és józanul) távozott a rendőrségről.

 Ha így indul ez az év a tinibálványnak, nyilván lesznek még érdekes, pikáns sztorik idén is. Alig várjuk…

 Fejes Imre

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat