napja 
 

ESSENSITY ammóniamentes hajfestékek és színezők (Szépség - Kozmetika)
ESSENSITY ammóniamentes hajfestékek és színezők

A megújult ESSENSITY  az egyedi és innovatív phytolipid technológiának köszönhetően lenyűgöző, természetes hatású színeket, árnyalattól függő őszhaj-fedést és 3-4 színmélységig terjedő világosítást, ragyogó színeket és hosszantartó hajszínt biztosít. A Color & Repair és Color & Moisture hajápoló sorozatok lehetővé teszik a fodrászok számára, hogy olyan egyedi hajápoló rendszert állítsanak össze, amely kifejezetten a különböző hajtípusok igényeire nyújt megoldást. Minden ESSENSITY formula ammóniától, szilikonoktól, parabénektől, ásványi olajoktól és mesterséges illatanyagtól mentes, a magas termékteljesítmény megtartása mellett.

ESSENSITY Hajfesték – Valódi színintenzitás minden árnyalatban

Az új ESSENSITY hajfestékek technológiával a Schwarzkopf Professional új alapot teremtett az ammóniamentes, tartós hajfestés számára. A növényi alapú phytolipid technológia a kimagasló teljesítmény elérése érdekében fokozza és erősíti a színpigmentek bejutását a hajba. Az 58 színárnyalat egyszerű, 1:1 keverési aránnyal, elbűvölő lehetőséget kínál a ragyogó és valósághű színekre vágyó vendégeknek. Az ESSENSITY hajfestés olyan ammóniamentes eljárás, amely során a felhasznált krémhajfesték és a színelőhívó emulzió is kizárólagosan növényi alapú olajat tartalmaz – a jelentősen megnövelt hajfestési és hajápolási hatásért. Karöltve az áttervezett színpigment keverékekkel, együtt képesek a lenyűgöző és természetes kinézetű színhatások megvalósítására.

ESSENSITY hajápolás – természetesen kifinomult

Minden hajszínváltoztatás után elengedhetetlen a kapott szín hosszantartó fenntartása, amelyhez a megfelelő hajápoló termékekre van szükség. Az új ESSENSITY hajápoló szortiment nemcsak a következő fodrász szalon látogatásig hosszabbítja meg a színeredményt, hanem az új formula jelentősen magasabb ápolási szint elérésére képes, simább hajfelszínt eredményezve*. Az innovatív phytolipid technológia természetes és bio összetevőkön alapszik. A marula olajat tartalmazó formula segítségével hatékonyan pótolja a haj elvesztett lipideit és lezárja a kutikulát a fokozott ápolásért, kifakulás elleni védelemért, valamint a maximális ragyogásért. A szilikonoktól, szulfátoktól**, parabénektől és ásványi olajoktól mentes termékek kifejezetten színkezelt haj ápolására lettek kifejlesztve. Az ESSENSITY Color & Repair sorozat intenzív ápolást nyújt a sérült, porózus, színkezelt hajnak, míg a Color & Moisture termékek mélyen hidratálják a normál vagy száraz színkezelt hajat. Ezen felül, minden ESSENSITY hajápoló termék mesterséges illatanyagoktól mentes, kizárólag természetes illatelemeket tartalmaz.

Fedezze fel a tiszta szépséget: a Schwarzkopf Professional fodrász szalonok 2014. februárjától kínálják az új ESSENSITY sorozatot, esszenciális hajápolással kombinálva a valósághű színeket, a természetes intenzitású és puha tapintású eredményeket.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat