napja 
 

Kembe Sorel zenei terepen is bizonyít (Programajánlók - Muzsika)
Kembe Sorel zenei terepen is bizonyít

Kembe Sorelt magával ragadta a funky-pop! A Jóban Rosszban sorozatának doktora nem dédelget énekesi álmokat, azonban hónapok óta a Soul Surge formáció zenei karrierjét egyengeti. A véletlen ismeretségből lett közös munka mára egyre nagyobb sikereket hoz.

Bár a képernyőn nap, mint nap láthatja a közönség Kembe Sorelt, de talán sokan nem tudják, hogy Kalem doktor szerepéből kilépve a Soul Surge elnevezésű zenekar menedzsere. Sorel már első hallomásra a funky-rap banda rajongója lett, a tehetségkutatást pedig szívügyeként kezeli. „2012-ben találkoztam a zenekar énekesével, Herby Shaw-val, egy afrikai fodrászatban Budapesten. Ő említette, hogy van egy zenekara, amellyel indulnak egy tehetségkutató versenyen. Elmentem megnézni őket, és teljesen lenyűgözve álltam az ötfős zenekar tehetségétől. Funky-pop és rap energetikus keverékét játszotta a Soul Surge, amivel meg is nyerték a versenyt, és ezzel egy stúdiófelvételt is. Ekkor léptem képbe, mert számomra a tehetségkutatás a dolgok gyökerénél kezdődik.” – mesélte Kembe Sorel. 

 

A Kottmayer Kriszti, Sánta Dani, Kiss Miki, Paczári Viktor és Herby Shaw alkotta zenekar a tehetségkutató óta egyre több elismerést zsebel be. Hamarosan az Iskola nevű hely első szülinapján is színpadra lépnek, amelyhez Sorelt gyerekkori emlékek is kötik.  „Azt gondolom, hogy a jövő fesztiválzenekara lesz a Soul Surge december 5-én lépnek fel az Iskola nevű hely szülinapján. Számomra azért érdekes, mert ez a Hegedű utcai szórakozóhely még az én gyerekkoromban Hegedű utcai általános iskola volt, melynek a tornatermében kezdtem el anno a vívást. Ez a tornaterem lett mára egy koncertterem, ahol a Soul Surge biztosan ismét nagyot koncertezik majd.” – mondta Sorel, aki szeretettel várja az érdeklődőket az ingyenes bulira.

 

december 5., csütörtök 20:30 – Soul Surge koncert

Általános Iskola VI. ker., Hegedű utca 3.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat