napja 
 

Nyomozás kiállítás és detektív játék (Programajánlók - Kultúra)
Magyar Mezőgazdasági Múzeum 2013. szeptember 14 ? 2013. november 3.
Nyomozás kiállítás és detektív játék

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban idén ősszel is megnyitja kapuit a népszerű interaktív kiállítás! A Nyomozás - kiállítás és detektív játék : Megfigyelés, logika, memória címmel megrendezett kiállítás felnőtteknek és gyerekeket egyaránt sok izgalmat és fejtörő feladványt ígér.

Éles szem, fürge ész, kiváló memória: ezek a tulajdonságok teszik az egyszerű kíváncsiskodót mesterdetektívvé. A Nyomozás – kiállítás és detektív játék látogatói most kipróbálhatják, mennyire jó megfigyelők, mennyire tudnak olvasni a nyomokból, és milyen ügyesen illesztik össze a szellemi kirakós darabkáit, azaz kinyomozhatják, milyen nyomozó válna belőlük! Az érdeklődők az interaktív kiállítást végigjárva betekintést nyernek a nyomozás világába: megtudhatják az idők során milyen sok területen volt szükség szemfüles detektívekre, és hogy az egykori kódfejtők miként bukkantak a múlt titkainak kulcsára, de kiderül az is, milyen jeleket értelmezett az indián nyomkereső, hogyan dolgoznak a nyomkövető kutyák, tényleg egyformák-e az ikrek ujjlenyomatai, vagy hogy mit árulnak el mások önkéntelen gesztusai. A vendégek a tréfás játékok, rejtvények során rácsodálkozhatnak, miképpen lehet egy eredeti műtárgyat megkülönböztetni a hamisítványtól, miközben arról is meggyőződhetnek, hogy a legjelentéktelenebb apróság is döntő lehet, legyen szó századok óta szunnyadó titokról vagy hipermodern eszközöket bevető felderítő akcióról.

A Nyomozás kiállítás és detektív játék 2013. szeptember 14-től november 3-ig várja a kalandvágyó érdeklődőket a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár

Nyitva tartás: H zárva, K-V 10-17 óráig

Belépőjegy árak: felnőtt1450 Ft, gyermek1250 Ft, csoportos890 Ft, családi 4950 Ft. A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.

Nyitási kedvezmény csoportoknak: a kiállítást szeptember 27-ig, hétköznapokon 790 forintos kedvezményes áron tekinthetik meg a látogatók.
Egyéb kedvezmények ezen időszak alatt nem vehetők igénybe.

Bővebb információ: www.mezogazdasagimuzeum.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat