napja 
 

Ribizlihabos-almás réteges Magyarország Cukormentes Tortája (Gasztronómia - Diéta)
Ribizlihabos-almás réteges Magyarország Cukormentes Tortája

A Nándori László által készített, “Ribizlihabos-almás réteges” torta nyerte el idén a “Magyarország Cukormentes Tortája” címet. Az Egy Csepp  Figyelem  Alapítvány  és a  Magyar  Cukrász  Iparosok  Országos  Ipartestülete által meghirdetett verseny győztese fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült.

Az alapanyagok tökéletes használatával, a kreatív recepttel és a magyaros ízvilágba illeszkedő ízhatással nyerte meg a Nándori Cukrászda 2013-ban a  “Magyarország Cukormentes Tortája” versenyt. A “Ribizlihabos-almás réteges” összetevőinek nagy részét hazai kistermelőktől szerezte be a cukrászda. “A kialakult beszállítói hálózatunk segítségével, arra törekszünk, hogy a lekvártól a manduláig minél több fontos alkotóelemet házi manufaktúráktól vásároljunk meg” – mondta el Nándori László aranykoszorús cukrászmester.

 Az Egy Csepp Figyelem alapítvány által életre hívott díj idei győztese tökéletesen teljesíti a kezdeményezés célkitűzését: a “Ribizlihabos-almás réteges” 100 százalékos élvezeti élményt nyújt a vendégeknek. Ráadásul a különleges figyelemmel összeválogatott alapanyagoknak köszönhetően cukorbetegek, lisztérzékenyek és az egészséges életformát kedvelő emberek is önfeledten fogyaszthatják a desszertet.

A Ráday utcai cukrászda hosszú távú tervei között szerepel cukor- laktóz- és lisztmentes süteményeinektovábbi bővítése. A kreativitásnak, magas szakértelemnek és remek összetevőknek köszönhetően ezek a sütemények kompromisszumok nélküli megoldást kínálnak mindenkinek, sőt. “A napjainkban tapasztalt gasztroforradalom a cukrászszakmát is elérte. A szezonokra jellemző hibátlan minőségű alapanyagokfelkutatása mellett a tradicionálisformákújragondolása ugyanúgy megjelent a sütemények világában, mint a legfelkapottabb éttermek konyhájában” – mondta el a cukrászmester.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat