napja 
 

Maison Marquise - Tóth Bori új márkája (Szépség - Divat)
Maison Marquise - Tóth Bori új márkája

2013. május 28-án este ismét a divaté volt a főszerep, hiszen 12. alkalommal tartotta meg a BLOOM Fashion Group a Budapest Fashion Nightot, a magyar divatkultúrát népszerűsítő rendezvénysorozat legújabb eseményét, amely ezúttal is két teltházzal zárta kapuit. A tavaszi BFN-en Magyarországon elsőként mutatkozott be Tóth Bori új márkája. A moszkvai divathéten hatalmas sikert aratott a tervezőnő új márkája, a Maison Marquise, olyannyira, hogy el is nyerte a legjobb couture kollekciónak járó díjat. A Boscolóban a hazai közönség is lelkesen és elismerően fogadta az új márka bemutatkozását, nem is meglepő, hiszen minden ruhából áradt a végtelen elegancia és a finom előkelőség megfoghatatlan életérzése. Az est egyik meglepetéseként Epres Panni, az itthon és nemzetközi viszonylatban is jól ismert modell, a The Beauty Ambassador oszlopos zsűritagja is kifutóra lépett.

 

A Bloom Fashion Group hazai divatot támogató rendezvénysorozata a legrégebbi magyarországi minőségi divatesemény-sorozat, amelynek évek óta a Boscolo konferenciaközpont ad otthont. A BFN hatalmas népszerűségnek örvend, mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy most is két alkalommal léptek kifutóra a modellek, annak érdekében, hogy minden vendég kényelmesen tudja élvezni a bemutatót.

 

A Budapest Fashion Nights olyan társadalmi esemény, amely hosszú évek óta alkalmat szolgáltat arra, hogy kellemes, kötetlen keretek között beszélgethessünk a magyar divatkultúráról. Egy olyan rendezvénysorozat, amely minden alaklommal más és más hazai divattervezőt hív meg, és biztosítja, hogy az aktuális kollekció színvonalas fashion est keretén belül mutatkozhasson meg.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat