napja 
 

Tíz éves Az Operaház Fantomja (Programajánlók - Színház)
Tíz éves Az Operaház Fantomja

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber: Az Operaház Fantomja c. musicaljét. A bemutató 10. évfordulójára a Madách Színház pályázatokat hirdetett a rajongóknak, amelynek nyerteseit vendégül látják a főszereplők és az alkotók a Madách Színházban.

A pályázatok a következők voltak:

1    A Facebook-on keresték a legnagyobb Fantom-rajongót, vagyis aki legtöbbször látta a musicalt és ezt a belépőjegyeivel is tudta igazolni.

2   A másik játék kreatív feladat volt: Hogyan folytatnád? címmel a rajongók saját írásait várták, szerintük hogyan folytatódhatna Christine, Raoul és a Fantom története.

3     „A Fantom, ez a titokzatos lény rég bennem él” – Fantom-maszkban készített fotókat vártak a rajongóktól, amelyben szintén megmutathatják kreativitásukat.

A 2. és 3. kategóriára beküldött anyagokat a Fantomok: Csengeri Attila, Posta Victor és Sasvári Sándor bírálta el. Közülük 15-15-öt választottak ki, akiket vendégül látunk a Madách Színházban. A pályázók közül május 27-én a Christine-ek: Fonyó Barbara és Mahó Andrea kisorsolják azt a 6 szerencsést, akik ott lehetnek a jubileumi előadáson.

A jubileumi estén fellép valamennyi művész, aki részese volt az elmúlt évtized sikerének. Az ünnepi előadás zárásaként Horgas Eszter fuvolaművész és Szabó Ádám tangóharmonikás előadja saját Fantom-variációját, illetve duettet énekel a legelső szereposztás egyik Fantomja és Christine-je: Miller Zoltán és Király Linda.Az előadás nézői ajándékot is kapnak, amelyeket a főszereplők az előadás után a Madách Teremben dedikálnak.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat