napja 
 

Amerikai popfesztivál a rock fesztiválon (Programajánlók - Színház)
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musical a Harley fesztivál 0. napján
Amerikai popfesztivál a rock fesztiválon

Különleges musicalbemutatóval indul a Harley-Davidson Fesztivál 0. napja. Június 5-én, a veszprémi Pannon Várszínház bemutatja a legendás hazai zenésdarabot, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról-t. Az idén 40. évfordulóját ünneplő, a közönség számára számos meglepetést tartogató színmű rendezője Vándorfi László.

 „Az alsóörsi Nagyszínpadon ünnepli születésének negyvenedik évfordulóját a rockmusical, amelyet a veszprémi Pannon Várszínház mutatat be a 0. napon” – nyilatkozta Dobai Attila, a fesztivál alapítója, főszervezője. A darab Déry Tibor azonos című kisregényének 1973-as musicalváltozata. A kisregényt Pós Sándor írta színpadra, zenéjét Presser Gábor, dalszövegeit Adamis Anna szerezte. Az ünnepi produkció különlegessége abban rejlik, hogy a szervezők a közönséget is bevonják az előadás cselekményébe, sőt még a Harley-k is szerepet kapnak.„Maga a darab négy évtizeddel ezelőtt az amerikai témája miatt volt érdekesség, ám a beleszőtt magyar mondanivaló, az előre vizionált problémák mind a mai napig aktuálissá teszik az üzeneteit. Akkoriban az LGT élő zenéje döbbenetes hatással volt a közönségre, és a mostani előadás is tartogat a közönség számára különleges ízeket.” – mondta Vándorfi László színigazgató-rendező.

Az egyedi bemutató méltó nyitánya a 14. Harley-Davidson Open Road Fest-nek, ahol a 0. napon fellép még Ganxsta Zolee és a Kártel, a Best of zenekar és még sokan mások.

További információk: www.openroadfest.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat