napja 
 

A Desigual megnyitotta első saját üzletét Magyarországon (Szépség - Divat)
A Desigual megnyitotta első saját üzletét Magyarországon

A Desigual, a világ egyik legkiemelkedőbb divatmárkaja csütörtökön nyitotta meg első magyarországi üzletét Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Centerben.Az ünnepélyes üzletmegnyitón a hazai zenei élet kiválóságai, Palya BeaHarcsa Veronika és Lola is tiszteletüket tették, egyúttalkifejezve a márka iránti rajongásukat.

Színes, lendületes, bohó – pont olyan, mint, amilyen én vagyok - kacagott Palya Bea. -Régóta vásárolom a márka egyes darabjait, szoknyákat, táskákat, kabátokat, de a teljes kollekciót minidg valamely külföldi túrám során tudtam csak beszerezni. Örülök, hogy most már Budapesten is feltöltődhetek, ha egy kis igazi spanyolságra vágyom.

Harcsa Veronika és Lola is talált szívéhez közel álló darabokat az üzletben.- Igazi tavaszi ruhákat találtam, csupa szín, csupa energia, most már csak a jó időnek kell végre megérkeznie, hogy viselni is tudjam – mondta Lola.

Az üzlet a márka női, férfi, cipő és kiégészítő kollekcióját kínálja a hazai vásárlóknak. Minden Desigual üzlet különleges dizájnnal várja a márka szerelmeseit. A budapesti üzlet nemcsak a világítástechnikával, hangzás- és fényvilágával, hanem a pozitiv, vidám hangulatával is prezentálja a Desigual életérzést. Főbb jellemzői az optimizmus és a színes, egyedi tervezés. A cég 1984-ben kezdte meg működését az alábbi szlogennel: "Desigual, nem ugyanaz".


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat