napja 
 

Csokoládé és krémsajt házassága (Gasztronómia - Evés)
Négy klasszikus és egy különleges ízben hódítanak a Philadelphia krémsajtok
Csokoládé és krémsajt házassága

Sós szendvicskrém és édes tejcsokoládé együtt? Igen, méghozzá egy igen izgalmas ízvariációban, az ínyencek, a sajttorta és a pikáns desszertek kedvelőinek legnagyobb örömére.

A Philadelphia krémsajtot már a 19. század vége óta háziasszonyok milliói használják világszerte a legkülönfélébb hideg és meleg ételek elkészítésére. A márka a megbízható minőség mellett különleges ízvilágával is kiemelkedik a krémsajtok közül. A hazánkban már kapható négy klasszikus Philadelphia krémsajt család idén egy ötödik taggal bővült, s már a Milka csokoládés ízesítésű változat is elérhető a boltok polcain.

Philadelphia Milka a natúr krémsajt és az alpesi tejcsokoládé házasításával jött létre, egy új műfajt teremtve az édes és a sós szendvicskrémek között.  Nemcsak szendvicsekhez ideális választás, de rengeteg desszert és sütemény elkészítéséhez használható. Akár édes vagy sós desszertekhez, vagy mascarpone sajt helyett is ideális. Kereskedelmi forgalomban 150 grammos kiszerelésben vásárolható meg.

A klasszikus Philadelphia krémsajtok felhasználása is határtalan lehetőségeket rejt. A Natúr, a Light, aZöldfűszeres és a Feta és Uborka ízesítésű változatok is egyaránt fogyaszthatóak hidegen, szendvicsek alapjaként, de főzéshez is kiválóan alkalmazhatóak. Ezzel nemcsak megkönnyítik a modern háziasszonyok dolgát a konyhában, de minden alkalommal a megszokott minőséget és ízt is biztosítják a vásárlóknak, így az elkészített ételek is látványos sikert arathatnak. A Philadelphia krémsajtokkal könnyedén helyettesíthető a főzőtejszín, a tejföl, a vaj, a margarin, vagy különböző sajtok is. A Philadelphia krémsajtok remek megoldást kínálnak mindazoknak, akik nem csak a gyorsaságra, de a minőségi és egészséges ételek fogyasztására is törekednek. Valamennyi sós Philadelphia krémsajt 125 grammos kiszerelésben vásárolható meg. A klasszikus natúr krémsajt mellett 1985 óta már a light és zöldfűszeres verzió is a vásárlók nagy kedvencévé vált, 2010-ben pedig a fetás és uborkás Philadelphia nyűgözte le az ínyenceket, akik szeretik a kecske- és juhsajtot is.

Az első krémsajtot még 1872-ben William Lawrence, amerikai tejtermelő készítette el. A Philadelphia márkanevet később, 1880-ban kapta, mert abban az időben a legjobb minőségű élelmiszerek fővárosaként tekintettek Philadelphiára. A New York-i Phenix Cheese Company 1903-ban megvásárolta a Philadelphia védjegyet, az 1928-as egyesülés óta pedig már a Kraft Cheese Company gyártja a krémsajtokat. A Philadelphia termékek hazai forgalmazója a White Lake Kft.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat