napja 
 

Budapest Garden Party: új zenei- és gasztrofesztivál (Programajánlók - Muzsika)
Budapest Garden Party: új zenei- és gasztrofesztivál

Budapest Garden Party: új zenei- és gasztrofesztivál

2024 májusában, a Városligetben rendezik meg a Budapest Garden Party Zenei- és Gasztrofesztivált.  Budapest egyik legvártabb eseménye lesz ez tavasszal, izgalmas és sokszínű programokat kínálva a minőségi zene és a gasztronómia szerelmeseinek - jelentették be a szervezők.

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó idén májusban első alkalommal ad otthont a Budapest Garden Party rendezvénynek. Kivételes zenei élmények, gasztronómiai élvezetek forrása, gyerek & családi programokkal és egyedülálló atmoszférával várják a látogatókat. Magyar és külföldi előadók közül olyan kiválóságok fognak fellépni, mint Karácsony James és zenekara. James gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Ars poetica-ja: „A jelenben élek, a jövőbe nézek.” Rendkívüli energiák, örömzene és mindent szaggató lírai torokfacsaró pillanatok várnak ránk a koncertjén.

Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus koncert várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a "Garden Party" című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat, muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, koncertjeik pedig hatalmas sikereket aratnak. Élettel teli buli várható. 

A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az "Európa legnézettebb funk zenekara" címet a mély groove-jával és pocket-jével. A funky trió robbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorral érkezik, Budapestre, hogy itt is lebilincselje a groove-rajongókat. Vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígérnek. 

Izgatottan fogjuk megosztani a további fellépők névsorát, melyre hamarosan fény derül, hogy tovább fokozzák a három napos fesztivál hangulatát és feledhetetlenné tegyék az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint izgalmas kiegészítő programok mellett az ország legjobb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek majd, sőt VIP-terasszal is készülünk.”- mondta Guba Gábor a fesztivál egyik vezetője.
Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/garden-party-zenei-gasztro-fesztival-budapest-varosligeti-mujegpalya-629528/event.html

Fotó: Lucia Benedikova

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, melynek mottója:
"A Földünk védelme, és ezért tudatos célunk, minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámíthassuk az adott események Ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültessünk hazánkban, amely ezt a keletkezett öko lábnyomot ellensúlyozni képes".

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat