napja 
 

Makers Market - igényes ajándékok karácsonyra (Szépség - Lakás)
Makers Market - igényes ajándékok karácsonyra
 
Idén karácsony előtt három alkalommal várja a legszebb egyedi design ajándékokkal az érdeklődőket a Makers’ Market. 
A vásárt a budapesti design és kézműves kultúra elkötelezett hívei azzal a céllal hozták létre, hogy lehetőséget és teret adjunk a legtehetségesebb tervezőknek a bemutatkozásra és az érdeklődőkkel való személyes találkozásra.
Szeretnénk, ha tömegtermékek helyett minél többen vásárolnának idén karácsonyra szívvel-lélekkel készített egyedi kézműves alkotásokat hazai tervezőktől.

Tavaly év végén indult Budapest legfrissebb design várása, a Makers’ Market, ahol a legszuperebb minőségű egyedi tervezői termékekkel és alkotóikkal találkozhatunk. Az idei karácsonyi szezonban három alkalommal is várnak a Makers’ kézműves alkotói, hogy biztosan senki ne maradjon ajándék nélkül! A Makers’ Market egy év alatt a főváros legkedveltebb újkézműves vásárává vált, ahol hónaprólhónapra több ezer látogató bizonyítja, hogy egyre nagyobb az igény hazai alkotók helyi alapanyagokból, természetbarát gyártástechnológiák alkalmazásával előállított egyedi, fenntartható, kézzel készített termékei iránt és egyre többen választanak magyar design tárgyakat sorozatgyártásban készített tucat termékek helyett. Idén karácsonykor a Makers’ Market a Fény Utcai Piacról ideiglenesen a Larus Rendezvényközpontba költözik, ahol három alkalommal, november 27-én, december 4-én és december 18-án várja több mint hatvan tervező nagyszerű alkotásaival a legszebb karácsonyi ajándékokra vadászó közönséget. A vásárok különlegessége, hogy a pultok mögött a látogatók személyesen a tárgyak alkotóival találkozhatnak, akik szívesen mesélnek arról, hogyan születik egy-egy darab, mitől különlegesek ezek a termékek.

* Makers’ Market Budapest - November 17. Vasárnap 10.00 - 17.00 Facebook: https://fb.me/e/2gCn8q9sJ Helyszín: Larus Rendezvényközpont - 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B.

* Makers’ Market Budapest - December 4. Vasárnap 10.00 - 17.00 Facebook: https://fb.me/e/4Wvaw7sLL Helyszín: Larus Rendezvényközpont - 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B.

* Makers’ Market Budapest - November 18. Vasárnap 10.00 - 17.00 Facebook: https://fb.me/e/22Tw5hxqI Helyszín: Larus Rendezvényközpont - 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat