napja 
 

Az európai turisták második számú úticélja: Németország (Utazás - Ajánló)
Az európai turisták második számú úticélja: Németország

Németország 12 hónapos úticél, télen-nyáron egyaránt vonzó, mind a természetjárók, mind a városlátogatók körében. Németország egyet jelent a sokszínűséggel. Minden város, minden régió, minden tájegység más és más, és mindenhol rengeteg a felfedezni való. Németország hangulatából egy kis ízelítőt kaphatunk a mintegy 25 ezer várban és kastélyban, a csodaszép óvárosokban, valamint a számtalan világörökségi helyszín egyikén. Sőt, jónéhány gyöngyszemet is találhatunk, ahol a legkevésbé számítanánk rá. Készüljön fel a meglepetésekre, merítsen ihletet és engedje, hogy elvarázsolja ez az egyedülálló hangulat. Jöjjön velünk felfedezőútra Németország városain át és élvezze a különleges helyszínek báját!

Fedezze fel Németország városainak sokszínűségét!

Hangulatos városok, mindenféle stílusú és korszakból származó épületek, ehhez műhelyek és műtermek, amelyekben tovább ápolják, de tovább is fejlesztik a hagyományos kézművességet: az úticél Németország világhíres látványosságai és világörökségi helyszínei mellett számtalan eldugott kincset is kínál. A fagerendás építészet itt egybeolvad az ipari kultúrával, a történelmi várak a Bauhaus-építészettel. Kapcsolódjon ki Ön is a varázslatos óvárosokban és a pezsgő városi hangulatban, fedezze fel a manufaktúrákat, amelyekben a jól bevált receptek új impulzusokkal gazdagodnak, ismerje meg az innovatív borászokat és kóstolja meg az új köntösbe öntött regionális specialitásokat. Számtalan helyi ünnepség, illetve a lüktető élet várja Önt Németországban – végre újra minden lehetséges. Merüljön el a zöld oázisokban, ahol nagy gonddal óvjuk a természetet. Élje át személyre szabott városi utazását!

Fedezze fel a lenyűgöző ízvilágokat!

Mindegy, hogy Kutterscholle (szalonnás lepényhal) Hamburgban, kapros uborkasaláta Berlinben vagy Weißwurst (fehér virsliféle) Münchenben: a regionális finomságok saját hazájukban ízlenek a legjobban. Németországban minden régió saját különlegességekkel rendelkezik, amelyek olyan sokrétűek, mint a táj, amelyben keletkeztek. Ugyanez érvényes a borokra és a sörökre is: a hagyományok szeretete mellett nagy szerepet játszik az új iránti vágy is. Ismerje meg a fiatal borászokat és az innovatív termelőket. Élvezze a kreatív séfek ínyencségeit, akik új trendeket kreálnak vagy újra értelmezik hazájuk hagyományos receptjeit. Fedezze fel Németország ízvilágait!

A tengertől a hegységekig

Városlátogatások vidéki kirándulásokkal: két tenger és nagyon különböző tengerpartjaik, emellett folyók és tavak, csodás völgyek és a hegyek világa – Németország természeti tájai különlegesen sokrétűek. A 16 nemzeti parkban és a majd 9 ezer védelmi területen óvják-védik ezeket a tájegységeket, és megőrzik őket a jövő generációi számára. Hiszen az emberek számára ezek a helyek oázisok, ahol fellélegezhetünk, nyugalomra lelhetünk és új energiát meríthetünk. Ezért Németországban a turizmus is a fenntarthatóságra épít. Merítsen ihletet a „zöld” élményekhez, amelyek óvják a természetet és szárnyakat adnak testnek és léleknek egyaránt.

Kreativitás: amikor a kézművesség művészetté válik

A „Made in Germany” minőségi jelző jó hírnévvel rendelkezik. És nem csak Németországban, hanem az egész világon: egyet jelent a folyamatosan magas minőséggel és a megbízhatósággal. A németországi termelés kiváló hírneve nem csupán a gépi gyártásra vonatkozik, hanem nagyban köszönhető az évszázados kézművességnek is. Jöjjön velünk felfedezőútra és ismerje meg a hagyományos pékeket, az avantgárd dizájnereket és a bányászokat, akik szíve még mindig mesterségükért dobog. Élje át velünk, ahogyan a klasszikus kézművesség a precizitás, a részletek iránti figyelem és a hagyománytisztelet által művészetté nemesül.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat