napja 
 

Barátnők fürdőruhában (Sztárok - Hírek)
Barátnők fürdőruhában

Kevesen tudják, hogy Onyutha Judit és Judy nagyon jó barátok. Egymás lelki támaszai, a legféltettebb titkaikat is megosztják. Judit angolul is tanítja az énekesnőt, akinek a kislányát, Maját, németből korrepetálja. Látványos fogyásukban is van hasonlóság, ugyanaz a módszer segített a két hírességnek visszaszerezni egykori irigylésre méltó alakját.

Onyutha Judit és Judy imádnak elbújni a világ elől egy jó kis szaunaszeánszra. A két híresség pár hónapja egy tudományos formula segítségével bomba formába került, így büszkén mutatják meg csinos alakjukat akár fürdőruhában is.

„Olyan régóta tart a barátságunk, hogy már nem is emlékszünk, hogyan kezdődött, sőt amikor először találkoztunk, azonnal tudtuk, hogy ez több mint egy felszínes beszélgetés, olyan volt, mintha már ezerszer találkoztunk volna. Az elmúlt egy évben mélyült el igazán a kapcsolatunk, lelki támaszai vagyunk egymásnak. Rengeteget beszélünk, találkozunk, megbeszéljük a magánéletünket, a gyereknevelést, a párkapcsolatunkat is. Sok közös programunk van, amikor adódik egy kis időnk, akkor egy kis szaunázást mindig beiktatunk, ott tudunk a legjobban pletykálni. Eddig számomra a fürdőruhára vetkőzés stresszes volt, mert 15 kiló felesleg volt rajtam, de nemrég az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő étvágycsökkentôt. Kiderült, hogy egy indai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Most már fürdőruhában sem érzem magam rosszul” – magyarázta Judit, akivel Judy is egyetértett.
„Én is szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni. Mióta a közös módszerünkkel, önsanyargatás nélkül 10 kilótól szabadultam meg, máshogy állok ehhez én is” – mondta Judy, aki azt is elárulta, mit szeret legjobban barátnőjében.

„Judit megmaradt az az ember, aki régen volt, hiába volt évekig képernyőn, mindig szerény és nagyon jószívű. Néha úgy érzem, hogy kicsit alacsony az önbizalma, így muszáj felhúzni neki. Egy-egy ilyen találkozón egymásnak adjuk a jó energiákat. Ráadásul most lett még egy közös programunk, régóta szeretnék angolul tanulni, mindig ezzel piszkálom Juditot, de most belevágunk, Majának pedig a némettudását csiszoljuk majd tovább” – árulta el Judy.
„Pont egymás ellentétei vagyunk, Judy pörgős, nyitott, én csendes, zárkózott típus vagyok, de úgy érzem, hogy ő mindig felhúz. Amikor kezdek lemerülni, akkor felkarol. Nagyon sokat nevetünk együtt, imádom Judy humorát, mellette én is meg tudom mutatni a vicces arcomat is, tényleg a legjobbat hozza ki belőlem. Ha rossz passzban vagyok, csak felhívom őt, és máris jobb kedvem lesz” – tette hozzá az egykori időjárásjelentő.
 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat