napja 
 

Menekülés, New York, szerelem (Programajánlók - Kultúra)
Könyvajánló
Menekülés, New York, szerelem

Romantika, szerelem, tudomány, bonyodalom és a világ legizgalmasabb városa, New York – íme, a tökéletes kikapcsolódás receptje Czank Nelli új regényében. A Menekülés, New York, szerelem egy letehetetlen történet a stewardessből lett regényíró tollából.

Czank Nelli korábban Cornelie C. G. írói néven, saját kiadásban jelentette meg romantikus regényeit, népes olvasótábort alakítva ki magának. Most, kilépve az írói álnév mögül egy letehetetlen, izgalmas történettel jelentkezett, amelynek főhőse, Lori szép jövő előtt álló festő, aki – ahogy az lenni szokott – teljesen véletlenül találkozik egy hozzá cseppet sem illő tudóssal, ezzel pedig elkezdődnek a kalandjaik.

Az írónő gyermekkorától falja a könyveket, olyan világokról álmodozva, amelyek akkoriban elérhetetlenek voltak a számára. Később légiutas-kísérőként el is jutott ezekre a helyszínekre, és a látottakat felhasználta könyveiben is. Az utazás közben szerzett élmények, tapasztalatok amellett, hogy sokat jelentenek neki, megalapozták a világlátását, elfogadóvá tették. A MALÉV megszűnése után egy kényszerű kanyar vitte közelebb ahhoz, hogy most íróként ismerhetik meg őt és regényeinek karaktereit az olvasók.

Az írás akkoriban, a kényszerű pályamódosításom idején már része volt az életemnek, és nagy segítséget jelentett. Igazi terápia volt, melyből aztán regények is születettek. Izgalmasak, szerelmesek, olyanok, amelyek táplálják a hitet, bármiről szóljon is az” – árulta el az írónő, akinek a Menekülés, New York, szerelem az első olyan könyve, amely a saját neve alatt látott napvilágot.

A könyv tartalmából:

Mi az esélye annak, hogy találkozzon egy szép jövő előtt álló festő lány és egy korszakalkotó találmányon dolgozó fizikus férfi? Nem sok. Kivéve, ha a sors másként rendezi… Lori Belleaux a tanulmányai mellett nagybátyja hosztesz-vállalkozásába is besegít: társasági rendezvényekre kíséri el a megbízóit. Nem álmai munkája, de a drága festékeket valamiből finanszíroznia kell. Alexander Warmeston ideje nagy részét a laborjában tölti a kísérleteivel. A cég, ahol dolgozik, nagy bejelentésre készül, ám a munkájuk befejezéséhez szükség van még újabb támogatókra. A csapat a megnyerő külseje miatt Alexet küldi el a New York-i Plaza Hotelbe, a kifejezetten fizikusoknak és a potenciális szponzoroknak rendezett vacsorára, ahová Lori kíséri el… Itt azonban egy váratlan esemény miatt a két ismeretlen kénytelen lesz összefogni, nem is sejtve, hogy ezzel egy hatalmas játszma részeseivé válnak. Nyomozás, menekülés, szerelem és egy szenzációs találmány, ami ráférne már a világra – erről szól Czank Nelli regénye, aki légiutas-kísérőből előbb egy egészségmagazin szerkesztőségében találta magát, majd regényíróként debütált.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat