napja 
 

Itt az HBO Max (Programajánlók - Film)
Itt az HBO Max
  • Itt az HBO Max
  • Az HBO Max a mai napon, 2021. október 5-én bejelentette, hogy európai bevezetésének kezdeti szakaszában 27 területen válik elérhetővé, és 2022-ben a korábban bejelentett húsz terület mellett további hét országban – Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában – indul el.
  • AZ HBO Max Európában elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals világhírű márkáit.
  • A Warner Bros. filmjei mindössze 45 nappal a mozibemutató után elérhetővé válnak az HBO Maxon, az északi országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is.
  • Az HBO Max kiemelkedő ár-érték arányt kínál az ügyfeleinek: az északi országokban csökken, Spanyolországban változatlan marad a havi díj, az új éves előfizetéssel pedig nyolc hónap díjáért 12 hónapon keresztül lesz elérhető a szolgáltatás.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max a mai napon felfedte az SVOD-szolgáltatásával kapcsolatos részleteket egy virtuális bemutatóeseményen. Az HBO Max Európában elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals legjobb szórakoztató műsorait, filmjeit, gyermekprogramjait és saját gyártású sorozatait.

Az HBO Max bejelentette, hogy a szolgáltatása az európai bevezetés kezdeti szakaszában 27 területen válik elérhetővé. Elsőként Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában indul el 2021. október 26-án, majd 2022-ben Közép-Kelet-Európában és Portugáliában is elérhetővé válik. Jövőre további hét országban – Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában – is bemutatkozik majd.

Az HBO Max minden korosztály számára lenyűgöző válogatást kínál a WarnerMedia család közkedvelt márkáinak öt csoportjában – Warner Bros., HBO, Max Originals, DC és Cartoon Network – megtalálható tartalmakból. További újítás, hogy a rajongók és ügyfelek a mozibemutató után mindössze 45 nappal láthatják majd a Warner Bros. legújabb sikerfilmjeit az HBO Maxon – az északi országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is.

Az HBO Max megérkezik Európába, és a Warner Bros. százéves történetének legjobb filmjeit és tévéműsorait hozza magával az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmaival együtt – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. – Az az Ének az esőbentől a Mátrixig, a Trónok harcától az Easttowni rejtélyekig, A légikísérőtől Gossip Girl – Az új pletykafészekig, a Supermantől a Jokerig és a Tapsi Hapsitól a Scooby Dooig tényleg a család minden tagja számára kínálunk valamit, amit a lehető legmagasabb minőségű nézői élmény során élvezhetnek. Az HBO Max hamarosan Európa 27 országában, a világon pedig összesen 67 területen sugároz majd – és itt még nincs vége: a jövőben sok minden vár még ránk, mivel eltökélt célunk, hogy 2026-ig 190 területen legyünk jelen.”

Az HBO Max bőséges és sokszínű katalógusa minden célcsoport számára népszerű programokat kínál. A Warner Bros.-címek között megtalálható például a Harry Potter, a Godzilla Kong ellen, a DunkirkA Gyűrűk Ura, a Ragyogás és a Mechanikus narancs. Olyan DC-filmek szerepelnek benne, mint a Joker, a Wonder Woman 1984, az Aquaman, a Batman Superman ellen és a Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Az HBO forradalmian újító saját gyártású sorozatai: A trónok harca, a Maffiózók, az Utódlás, a Jelenetek egy házasságból, a Tudhattad volna, a Szex és New York és az Eufória, illetve a nagy sikerű Max Originals műsorok, A légikísérő, a Gossip Girl – Az új pletykafészekA farkas gyermekei és a Jóbarátok: Újra együtt is részei a kínálatának, a családi kedvencek között pedig újdonságok és klasszikusok egyaránt fellelhetők, például a Tom és Jerry, a Pindúr pandúrok és a Bolondos dallamok.

Az HBO Max árazása rendkívül vonzó lesz, és bevezetnek egy új, éves előfizetési konstrukciót is, amely 12 havi elérést biztosít nyolchavi díj áráért, ezáltal több mint 30%-os engedményt kínálva. A magyarországi árazást a hazai induláshoz közelebb jelentik be. Ezenkívül az új ügyfelek számára további különleges bevezető ajánlatokat hirdetnek meg a szolgáltatás október 26-i indulása előtt.

A kínált filmek jó része kiemelkedő európai alkotóktól származik. A közeljövőben érkező saját gyártású műsorok sorában többek között a Kamikaze (Dánia), a Dafne és a többiek (Todo lo Otro, Spanyolország), a Tovább, Juan (Venga Juan, Spanyolország), a Garcia! (Spanyolország), az Időbevándorlók (Beforeigners) második évada (Norvégia), a Ruxx (Románia), A besúgó (Magyarország), a Enyhülés (The Thaw, Lengyelország) és a Még mindig itt… (Still Here, Lengyelország) is megtalálható lesz.

Az HBO Max a meglévő HBO márkájú streamingszolgáltatásokat váltja majd le húsz új területen az északi országokban, Spanyolországban, Portugáliában és Közép-Kelet-Európában, és az új és meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhető lesz közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül.

Az HBO Max-ről

Az HBO Max™ a WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, amely a legmagasabb minőségű szórakozást kínálja. Az HBO Max az HBO, a Warner Bros., a DC, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és további sok más ikonikus márka kínálatából teszi elérhetővé a történetmesélés hatalmas választékát minden néző számára. A platform 2020 májusában indult az Egyesült Államokban, majd 2021 júniusában bemutatott egy alacsonyabb árazású, hirdetésekkel támogatott szintet is. Az HBO Max globális bevezetése júniusban kezdődött meg 39 latin-amerikai és karib-térségi piacon, Európába pedig októberben érkezik meg, 20 területen kezdve meg az HBO márkájú streamingszolgáltatások fokozatos leváltását.

 A WarnerMediáról

 

A WarnerMedia vezető média- és szórakoztatóipari vállalat, amely prémium és népszerű tartalmakat készít és sugároz a tehetséges műsorgyártók és újságírók széles körétől a globális közönség számára, olyan világhírű és közismert fogyasztói márkáin keresztül, mint az HBO, az HBO Max, a Warner Bros., a TNT, a TBS, a truTV, a CNN, a DC, a New Line, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és mások. A szervezet magában foglalja a Xandr fejlett hirdetési megoldásait is, amelyek célja a márkák, kiadók és fogyasztók hirdetéseinek modernizálása. A WarnerMedia az AT&T Inc. (NYSE:T) része.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat