napja 
 

Nosztalgia-és élményutazások (Utazás - Ajánló)
Nosztalgia-és élményutazások

Strandidő expressz - Békéscsabáról a Balatonra, Gőzfelhős pendli Jászberény és Hatvan között, Semmering, Moravia, Lentia, Bánya expressz - csupán néhány a Máv Rail Tours nosztalgia- és élménykínálatából.

 

A nosztalgia-és élményutazások rajongóinak nagy örömére elindult a jegyértékesítés a MÁV Rail Tours útjaira. A 2020-ban megalakult, 100 százalékban a MÁV-Volán-csoport részét képező vállalat küldetésének tekinti a történelmi értékek megőrzését és az ahhoz kapcsolódó társadalmi szerepvállalást.

A MÁV Rail Tours elemeiben kívánja megújítani a különvonatos utazások szolgáltatásait, mindamellett, hogy megtartja a korábbi utazások szellemiségét. Már foglalhatók az idei nyár újdonságát jelentő Strandidő Expressz különvonatok helyei, amelyek átszállásmentes kapcsolatot biztosítanak Békéscsaba és Balatonfenyves között. Szintén elérhetők a gőzfelhős kirándulások és a Dalmácia Expressz útjai is a horvátországi Splitbe.

A 2021. évi nosztalgia- és élményutazások, rendezvények kínálatát a MÁV Rail Tours oldalán lehet megtekinteni: https://www.mavrailtours.hu/hu/travelsA jegyvásárláshoz regisztráció szükséges.

A legújabb utazási ajánlatok követéséhez érdemes feliratkozni a MÁV Rail Tours hírlevelére:

https://www.mavrailtours.hu/hu/hirlevel

2021. április elsején elindult a MÁV Nosztalgia végelszámolása, azonban a nosztalgia- és élményutazások a társaság működésének befejezésével nem szűnnek meg. A vállalatcsoport célja továbbra is az, hogy a tulajdonában lévő historikus járműveket a vasútbarátok részére bemutassa és élményt jelentő utazásokhoz rendelkezésre bocsássa.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat