napja 
 

The Wallkids - Hiába futsz! (Programajánlók - Muzsika)
The Wallkids - Hiába futsz!
Elkészült az egri The Wallkids zenekar legújabb szerzeménye, a 2021 végén megjelenő nagylemezéhez.
A Hiába futsz egy értelmetlen menekülésről szól, a sorsunk, és a szerelem elől. A zenekar szerint ez az év legpunkosabb szerelmes dala.
A csapat elkezdte az új nagylemezének a munkálatait, eddig három dalt rögzítettek, ( Az utolsó tánc, Az élet szabadon,  Hiába futsz! ) címmel.
Az élet szabadon dalhoz klipet is forgattak tavaly, Szabó Norman rendezővel, aki a ROAD zenekar hivatalos videósa.
A csapat régi barátságot ápol Normannal, és így nagyon jó hangulatban zajlott a forgatás. A klip, és a dal tavaly jól szerepelt a sikerlistákon.
A zenekarnak 2019-ben már megjelent egy nagylemeze ( Erről ennyit! ) címmel, a korongon 11 szám szerepelt. Az egyik kuriózum a repper Benével készített közös daluk, a ( Szemben a világgal ) volt.
A  punk-rock fiúk felállása 2018 végén stabilizálódott, amikor meglett a csapat jelenlegi dobosa Mészáros Joci.
Addig csak "kölcsön"  dobosokkal tudták rögzíteni az (Erről ennyit! ) nagylemezüket. A stúdió munkálatok a Standing Wawes műhelyében zajlanak, Gibbon az énekes, régi csapatával a Mom´s favorite zenekarral is itt dolgozott.
Sohajda Péter hangmérnök vezényletével forognak a felvételek. A fiúk nyárra egy új klip forgatását is tervezik, a Hiába futsz! dalra. Természetesen nem mást kérnek fel rá mint barátjukat Szabó Normant.
A csapat másik két tagja: Gacsal Márk - basszusgitár, és Nagy Dénes - gitár.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat