napja 
 

Béres Alexandra lányai Eplényben tanulnak síelni (Programajánlók - Sport)
Béres Alexandra lányai Eplényben tanulnak síelni

Béres Alexandra, fitneszedző gyerekkora óta él-hal a síelésért, így nem is volt kérdés, hogy örömmel áll a SKI43 – Ski for free országosan meghirdetett jótékony kezdeményezése mellé. Alexandra a családjával csúszott az eplényi Síarénában, ahol a szezon végéig közel 20.000 általános iskolás diák ismerkedhet meg ingyenesen a síelés és a snowboardozás élményével.

„A SKI43 egy remek kezdeményezés, ugyanis itthon nem minden általános iskolás gyermek ismerkedhet meg a téli sportokkal. Én szerencsés voltam, mivel már 6 éves koromban felvittek a szüleim a Normafára és beírattak az ottani síiskolába, így nagyon korán találkoztam a síeléssel. Sőt, egy ideig azt sem lehetett tudni, hogy a ritmikus gimnasztika, vagy a síelés lesz az igazi szerelmem, még sí-diákolimpián is indultam. Végül azért maradtunk a gimnasztika mellett, mert azt napi szinten tudtam gyakorolni, a síelést pedig csak hétvégén. Az utóbbi azonban életem szerelme maradt” – meséli Alexandra.

 „Nagyon örülünk, hogy Alexandra, mint a síelés szerelmese állt a kezdeményezésünk mellé. A programba jelentkező diákok térítésmentesen, kétórás síbérletet és szakképzett oktatói segítséget kapnak, valamint igény szerint sífelszerelést is biztosítunk számukra az eplényi Síarénában. Mindezen túl buszonként ingyenes host kíséri a csoportokat a megérkezéstől a távozásig, valamint étkezést biztosítunk és játékos feladatokkal is kedveskedünk nekik. A programra egészen március elejéig vannak még szabad helyek, szeretettel várjuk a minimum 20 fős osztályok, közösségek jelentkezését a nem mindennapi élményért” – teszi hozzá Boós Imola, a SKI43 program marketing vezetője.

 „Anno minden évben Szlovákiába mentünk csúszni, ugyanis a szomszédunkban lakó testnevelő házaspár szervezte a buszos utakat, aki sokszor édesapámat vitte el orvosként a csapattal, így mi is velük mehettünk. Ahogy tudtam, a gyerekeimet is megismertettem a síeléssel, a picik még a tanpályán ügyeskednek szakképzett oktató segítségével, a testvérem fiai pedig már velünk csúsznak. Szerintem fontos, hogy egy jó oktató és ne a szülő tanítsa meg a gyerekeket síelni, mert ő rendelkezik a kellő tapasztalattal, felkészültséggel. Szuper, ha már gyerekkorban megszerzik a kicsik ezt a tudást, mert a későbbiekben minden sokkal egyszerűbb lesz, és a sport mentálisan, lelkileg is nagy hatással van a gyermekekre, felnőttekre egyaránt” – folytatja Béres Alexandra.

„Nálunk a síelés mindig egy kalandos családi élmény, amikor önfeledten élvezzük az együtt töltött időt. Számtalan vicces pillanat színesíti a síeléseinket, a közös családi pillanatok teszik felejthetetlenné az élményeinket” – zárja a fitneszedző.

 

 A SKI43 jótékony programjára még zajlik a regisztráció az alábbi weboldalon:

https://regisztracio.ski43.hu/register/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat