napja 
 

Ezer család énekel anyák napján a Ringatóval (Programajánlók - Társadalom)
Ezer család énekel anyák napján a Ringatóval

„A köldökzsinórt a születéskor elvágják, de a gyermeki szeretet lelki köteléke akkor is megmarad, ha valamiért távol vagyunk egymástól.“

Immár hagyománnyá vált, hogy a Fiatal Családosok Klubja a Ringatóval közösen minden évben megünnepli  az év egyik legszebb ünnepét, az anyák napját. „Ezer család énekel“ című ünnepségükön közös dallal és meghitt, felemelő pillanatokkal készülnek mindig a gyermekek, édesanyák és több száz család számára. Idén is, bár kicsit más formában, de szeretnék a hagyományt továbbvinni és köszönteni az édesanyákat, együtt ünnepelni a családokkal. Egy olyan műsorral készülnek, és szeretnék digitális formában rögzítve eljuttatni a családokhoz, ahol át tudják adni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, együtt tudják ünnepelni az édesanyává válást.

Az  „Ezer család énekel otthonról a Ringatóval anyák napján“ esemény sugárzási időpontja: 2020. 05. 03. vasárnap 10:30

 

 

„Úgy gondoljuk, most kiemelkedően fontos ez az ünnep, az édesanyák köszöntése, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen csodálatos feladatot végeznek nap, mint nap“ - mondta Király Nóra, a FICSAK alapítója.

 Ezért a Ringató foglalkozásvezetők nagy közössége és a Fiatal Családosok Klubja lelkes csapata összefogott, és mindenki a saját otthona biztonságában dolgozik azért, hogy anyák napján megszólaljanak a foglalkozások dalai, ölbéli játékai, mondókái.

 "Az anyukák számára természetes, hogy nehéz időkben is helytállnak, mindent megtesznek a családjukért. Ezen a napon ünnepelni szeretnénk őket, lírával, dallal, a képzeletünkben megszülető sok erőt adó öleléssel." - mondta Gróh Ili, a Ringató alapítója.

 A most nagyon népszerű, közös digitális „karantén kórusokhoz“ hasonlóan a Ringató közel 100 foglalkozásvezetője határainkon innen és túl a FICSAK-kal karöltve segít, hogy mindenki virtuálisan mégis együtt énekelhessen.

Az esemény neve: „Ezer család énekel otthonról a Ringatóval anyák napján“

 „Sugárzási“ időpont: 2020. 05. 03. vasárnap 10:30

Helyszín: otthonról, a műsor a Facebook eseménynél indul majd az adott időpontban

Az esemény itt érhető el: https://www.facebook.com/events/222880152144842/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat