napja 
 

Visszaélnek Makány Márta és Cseke Katinka nevével (Gasztronómia - Diéta)
Visszaélnek Makány Márta és Cseke Katinka nevével

Visszaélnek Makány Márta és Cseke Katinka nevével. A két híresség az elmúlt időben rengeteget fogyott, ezzel élt vissza egy csokoládés diétás italpor, azt állítva: ők okozták a hatalmas sikereket.

Egyre többen kérdezték Cseke Katinkát és Makány Mártát arról, hogy valóban egy csokis italpornak köszönhető-e hatalmas fogyásuk, a két híresség azonban értetlenül állt a dolog előtt, ugyanis egyikük sem kóstolta soha életében az említett szert. Katinka egy indiai gyógynövény komplexum, míg Márta egy olyan gyógynövény kapszula segítségével fogyott, amely az agyalapi mirigyre van hatással. Cseke Katinka a közösségi médiában fakadt ki a visszaélés miatt. 

 "Vigyázzatok! Újra visszaélnek a nevemmel. Most épp egy csokoládés diétás italpor, amit nem ismerek, egy kortyot sem ittam belőle, a cég ki tudja hova valósi. Ezt onnan tudom, hogy rengetegen írjátok, hogy valóban ezt használom? Igaz a hirdetés? Nem igaz! Hazugság. Tudjátok, hogy óvatos vagyok minden ajánlással, az indiai kapszuláról is csak akkor kezdtem mesélni, amikor túl voltam egy három hónapos sikeres kúrán! 

Sajnálom, hogy erről kell írnom, de szeretnélek titeket, barátaitokat, családtagjaitokat megóvni a csalódástól." - írta Cseke Katinka.

Makány Márta sem hagyta szó nélkül a vele történteket. 

"...Ha valaki tudja, hogy milyen egy fél életen át sikertelenül fogyókúrázni, akkor az én vagyok! Így büszkén mutattam meg magam, amikor átalakulásom legnagyobb lépését megtettem az első 40 kiló leadásával. Még akkor is, ha sokaknak a büszkeség egyet jelent a dicsekvéssel. Pedig ez a kettő egyáltalán nem ugyanaz. Közben mindenki a módszer felől érdeklődött, amiből nem is csináltam titkot. Nekem egy gyógynövényalapú kapszula segített rengeteget, ami fondorlatosan csapja be az agyam és elveszi az éhségérzetem. Eltelt pár hét és megjelent egy csaló banda. Összelopkodták a neten elérhető fotóimat, hazugságokat adtak a számba és velem hirdetik a csokoládés löttyüket. Aki ismer, az tudja, nem szeretem ha hülyének néznek. Egyrészt engem, másrészt azokat, akik valóban arra kíváncsiak, mitől fogytam le. Szóval ne dőljetek be a csokis ital pofátlanságának, még akkor sem ha a net sajnos mindent elbír..."- osztotta meg követőivel Márta. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat