napja 
 

Érték és Minőség Nagydíj - célpontban a minőség (Programajánlók - Társadalom)
39 főkategóriában lehet pályázni nemzetközi szintű elismerésre
Érték és Minőség Nagydíj - célpontban a minőség

A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 39 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét a Kárpát-régió egész területén. A pályázat igen széles spektrumban kínál lehetőséget azon vállalkozások számára, akiknek fontos, hogy produktumát hazai és nemzetközi szinten is elismerjék. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy tradíciókra épülve képviseli a kimagasló minőséget, a határainkat átlépve – jelentette be az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa március 12-én, a Benczúr Házban tartott ünnepélyes sajtótájékoztatón. A kiírók törekednek arra, hogy a vidéki városainkban, valamint a Kárpát-medencében legaktívabban működő vállalkozások egyaránt bekapcsolódjanak a pályázati rendszer munkájába.  Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, a tanúsított „minőség jelképét”- melyre 2019. május 24-ig lehet pályázni -, a Gazdaság Ünnepén, a Parlament Felsőházi Termében adják át szeptember10-én.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve a magas színvonalú szolgáltatások nyújtásának. A pályázat nyílt jellege lehetővé teszi a jelentkezést az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím elnyerésére és tanúsító védjegy használatára, pályázat tárgya azonban csak a gazdasági életben már ténylegesen testet öltött termék, szolgáltatásban megvalósult ötlet, innovatív elképzelés lehet.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2019-ben második alkalommal írta ki és valósította meg a DIAMOND Szervezőiroda Bt. (a védjegyalapítók megbízásából a pályázat szervezési és lebonyolítási teendőit koordináló és végző szervezet), a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft. Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat eseményeinek fővédnökeLatorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiemelt önkormányzati partnere Gyula város önkormányzata. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat nemzetközi jelenlétének fontos része a lokalitás különböző szintjein megjelenő együttműködési lehetőségek keresése, a meglévők megerősítése, a határainkon túli együttműködés.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat