napja 
 

Junibor újbor nagykóstoló (Gasztronómia - Ivás)
Junibor újbor nagykóstoló

A tavalyi évek sikeres rendezvényei után, idén is megrendezzük az év legnagyobb újbor sétálókóstolóját, a Junibor Újbor tesztet a DiVino Gozsdu borbárban. Vége a szüretnek, de most kezdődik az igazi kaland: vajon milyen lesz a 2018-as évjárat? A borok már a pincékben, a frissek november közepére már palackokban, így borászaink nekiindulnak, hogy megmutassák nekünk, mit hozott az év.

Kamocsay Ákos, a DiVino Gozsdu házigazdája szerint, egészen különleges évjárat az idei. “A száraz, forró nyár és a szüret első felében érkező nagy mennyiségű csapadék kihívások elé állította a szőlészeket, borászokat, az első tapasztalatok alapján tehát izgalmas, jó évjárat van mögöttünk.”

Hernyák Tamás, a Junibor elnöke szintén bizalommal és nagy tervekkel tekint a jövőbe: “A Juniborászok az idei évtől még komolyabb fokozatra kapcsoltak ami a belső műhelymunkákat illeti. A legfontosabb célkitűzésünk, hogy a fogyasztóinknak szeretnénk segítséget nyújtani, eligazodni az idehaza néha kusza eredetvédelmi meghatározások, klasszifikációk, termékleírások hálójában. Közösségi munkánk korai érésű gyümölcseit hamarosan a DiVino közönsége is megtapasztalhatja. Sok újdonsággal készülünk a jövő évre, hogy mind a programok tekintetében, mind pedig edukációban tudjunk valami újdonsággal szolgálni a borbarátainknak.”

A Junibor újbor nagykóstolón járjátok körbe az országot velünk! Egy este tele érdekességekkel, hordómintákkal, friss tételekkel, több mint 10 borásszal. És persze sok beszélgetéssel.

Akik itt lesznek a boraikkal:
🍷 Pálffy Attila
🍷 Heimann Zoli
🍷 Vesztergombi Csabi
🍷 Konyári Dani
🍷 Dúzsi Tomi
🍷 Frittmann Peti
🍷 Miklós Csabi
🍷 Böjt Gergő
🍷 Kovács Tomi
🍷 Jekl Flóra
🍷 Demeter Endre
🍷 Árvay Angi
🍷 Gere Zsolti

Belépő: 3000 Ft (+500 Ft visszaváltható pohárletét) mely minden tétel megkóstolását tartalmazza

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat