napja 
 

Junghans Meister MEGA: egy igazi mestermű (Szépség - Divat)
Junghans Meister MEGA: egy igazi mestermű

Az új Junghans Meister MEGA stílus és pontosság szempontjából is mestermű.

Expresszív design, intelligens rádióvezérlésű óramű és több mint 150 év tapasztalat az óragyártásban. Ez a három elem adja a Junghans legújabb fejlesztése, a Meister MEGA alapját. Az órát Schrambergben álmodták meg a designerek, az óraszerkezetet pedig a vállalat belsős mérnökei dolgozták ki. A design a hagyományos Meister vonalat követi. A harmonikus arányosságot mutató, kiegyensúlyozottságról tanúbizonyságot tevő számlap elegáns stílusú óráról árulkodik. Az órán ábrázolt földrészek arra utalnak, hogy a Meister MEGA mindenhol otthon van a világban.

 

 


 A Meister MEGA új J101 rádióvezérlésű óraszerkezete mindenhol teljes pontosságot garantál, ami négyévnyi fejlesztés és az elmúlt három évtizedben a rádióvezérlés terén szerzett know-how eredménye. A teljes óramű összesen 146 alkatrészből áll, melyek mindegyikét a legszigorúbb pontossági kritériumok szerint tesztelik. Az óralapot például 1462 mérési ponton tesztelik 5 mikrométeres pontossággal. A gyártásnál alkalmazott pontosság az óra pontosságában is megmutatkozik. Az idő három földrészen is olyan pontos jelből származik, amelynél az eltérés mindössze 0,006másodperc egy millió évre levetítve. Amennyiben akaróra vevőtávolságon kívül van, egy különlegesen precíz kvarcóra szerkezethez hasonlóan továbbra is működik, maximum 8 másodperc/év eltéréssel. A Junghans know-howja legfőképpen a technológiában tükröződik, amelyet Schrambergben fejlesztettek ki és amely miatt a Meister MEGA olyan könnyen kezelhető.

Az ITC technológia (Intelligens Időkorrekció) naponta 1 440-szer összehasonlítja a másodpercmutató helyzetét a legfrissebben beérkező információval és ha szükséges, korrigálja a mutató helyzetét. Az SHM technológia (Okos Mutatómozgás) még nagyobb pontosságot biztosít: a másodpercmutató fél másodpercenkénti léptetésének köszönhetően a karóra még precízebb. Továbbá a lehető legpontosabb, valós idő megjelenítésének céljából a másodpercmutató és a percmutató mozgása, valamint a dátumváltozás a másodperc töredéke alatt történik meg, még mielőtt az idő változna. Az óra viselője mindenkor számíthat a pontos dátumváltásra, a dátumjelzés ugyanis automatikusan átáll a hónap utolsó napjáról a következő hónap első napjára, amikor az óra kvarcmódban van, vagy amikor egy hónapban 30, vagy annál kevesebb nap van.

A Junghans Meister MEGA nemcsak precíz, hanem könnyen is kezelhető. Az óramű időszinkronizációja mindennap automatikusan végbemegy. Ha az óra viselője egy másik időzónába utazik, az időt a korona segítségével lehet beállítani: vagy óránkénti bontásban, vagy az elraktározott időzónákat használva,úgy, hogy közben a másodpercnyi pontosságot sem veszítjük el. Az óra viselője a Junghans MEGA App segítségével saját maga is beállíthatja az időt,ha vevőtávolságon kívül van.

Meister MEGA Jellemzők

ÓraszerkezetJ101.65 több frekvenciás rádióvezérlésű óramű

 Funkciók:

  • Mutatók ellenőrzése az ITC-nek (Intelligens Időkorrekció) köszönhetően

  • Fél másodperc alapú, pontos időkijelzés az SHM-nek (Okos Mutatómozgás) köszönhetőn

  • A Fejlett Mozgató Funkciónak (AMF) köszönhetően a valósidő teljesen pontosanjelenikmeg

  • Okos időbeállítás a Junghans MEGA Appnak köszönhetően (2018. október)

  •  Az időjel kibocsátójának automatikus keresése 5 frekvencián a szabadalmaztatott Junghans automata keresőjének köszönhetően

  • Másodperc pontosságú időzóna-beállítás

  • Dátum megjelenítése öröknaptárral (kvarc módban is)

 Tok: Rozsdamentes acél vagy rozéarany színű PVD-bevonat, Ø 38,4 mm, hosszúság 9,2 mm, 5 csavarral rögzített rozsdamentes acél hátlap fémes ásványi kristállyal, rajta világtérkép és utasítások. Domború plexiüveg bevonat a nagyobb karcállóságért, kérés esetén zafírkristályra cserélhető.

Számlap: Matt ezüst vagy éjfélkék óralap

Mutatók: Környezetbarát fényes Superluminova anyagból készült mutatók

 Szíj: Lóbőr szíj rozsdamentes acél vagy rozéarany színű PVD-bevonatú csattal

 Vízállóság: 3 barig

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat