napja 
 

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow (Programajánlók - Muzsika)
Három emelet magas kivetítőn jelenik meg a filmklasszikus
Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Egészen különleges kísérletnek lehetnek a részesei azok, akik 2018. október 16-án megnézik és meghallgatják a Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshowt az Arénában.

A közép-európai turnén szereplő, Amerikában és az Egyesült Királyságban hatalmas közönségsikert arató produkció egyszerre kínál vizuális és akusztikai élményt. Előbbiről az 1977-ben bemutatott filmklasszikus digitálisan teljesen felújított változata, valamint egy három emelet magas kivetítő gondoskodik, amely olyan módon mutatja meg az "úttörő" Csillagok háborúja filmet, ahogyan azt a legelvakultabb rajongók sem láthatták az elmúlt több mint 40 évben.

 A 2007-es ráncfelvarrás után a film egy újabb vérfrissítésen esett át, hogy a XXI. század igényeknek maximálisan megfeleljen. A Halálcsillag és a Tatuin bolygó szinte a valóságban is megjelenik a három kamionnyi felszerelést követelő, kisebb épület nagyságú kivetítőn.

 A kifinomult, mégis erőteljes zenei produkcióról a világhírű Prágai Filharmonikus Zenekar, valamint Cristophe Eliot karmester gondoskodik, ők szólaltatják meg John Williams örökéletű dallamait egy élő koncert keretében.

 - Az Egy új remény a sorozat talán legikonikusabb filmje, amelyet minden rajongó ismer. Ez a produkció elsöprő hatású, ötvözi a látványvilágot a klasszikus zenével, a múltat a jövővel. Nem csoda, hogy eddig bármerre járt, mindenhol a székükbe szögezte a Csillagok háborúja rajongóit - mondta el Oláh Zsuzsanna, a JVS Group Hungary kommunikációs- és marketing igazgatója.

 A különleges produkció 2018. október 16-án érkezik az Arénába.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat