napja 
 

X - a rendszerből törölve (Programajánlók - Film)
X - a rendszerből törölve

A Liza, a rókatündér 2015-ös meglepetéssikere óta mindenki arra vár, hogy meglássa, sikerül-e megismételnie különleges teljesítményét Ujj Mészáros Károly rendezőnek. Most végre megláthatjuk az első filmkockákat az elkészült új filmből, az X – A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE című thrillerből.  A premierre novemberben kerül sor, de a héten a mozikba kerül, és ezzel egy időben az interneten is láthatóvá válik a film első előzetese.

Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik.

Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg és a mániáival küzd. Ekkor felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) meglátja kolléganője különleges tehetségét és meglátja benne a nőt is…Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába. A szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozat gyökerei a régmúltba nyúlnak és nagyon nagyhatalmú emberekhez vezetnek…

Az X – A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE főszerepeit játszó színészek jó része már a Lizában is együtt dolgozott a rendezővel: a bűnügyet felfedező majd a rejtélyes ügy nyomába eredő rendőröket Balsai Móni, Schmied Zoltán, és Bede-Fazekas Szabolcs alakítja, de fontos feladatot kapott Fekete Ernő, Molnár Áron, Szabó Győző, Básti Juli, Szirtes Ági, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán Básti Juli,  Olasz Renátó is.

X – A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE különlegessége, hogy Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=5pTpDRarWlg

A különleges hangulatú, egyéni látványvilágú filmet az InterCom forgalmazza, a premier november 1-jére van kitűzve.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat