napja 
 

Rocklegendákkal lép fel a Csík zenekar (Programajánlók - Muzsika)
Rocklegendákkal lép fel a Csík zenekar

A Sziget mínusz 1. napján, augusztus 6-án háromórás megakoncerten lép fel a Csík zenekar a magyar beat- és rocktörténelem olyan legendáival, mint Bródy János, Kovács Kati, Presser Gábor, Szörényi Levente, Hobo, vagy az egy generációval fiatalabbak közül a már „elmaradhatatlan” Kiss Tibor, Ferenczi György és Lovasi András.

A 24 éve alakult Csík zenekar kezdetben csak táncházas körökben volt ismert, majd amikor 10 évvel ezelőtt elkezdtek népzenei köntösbe öltöztetni Kispál és a Borz számokat, szélesebb körben is ismertek lettek. Igazán 2008-ban futottak be a Quimby Most múlik pontosan című számának feldolgozásával, melyet a youtube-on nyolcmilliószor néztek meg. Mára a feldolgozásoknak köszönhetően a Csík zenekar hazánk legismertebb koncertzenekara. Most életük legnagyobb bulijára készülnek, egy majd’ háromórás koncertre, amelyen kifejezetten erre az alkalomra készülő feldolgozások is hallhatók lesznek, méghozzá az eredeti dalok előadóival.

Erre a napra a Sziget szervezői kedvezményes, 6900 Ft-os jegyárat kínálnak, az ottalvós bérletet váltóknak ez a koncert ajándék.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat