napja 
 

Tanyasi világba csöppentek a sztárok a Vendéglátós Ámokfutáson (Sztárok - Party)
Tanyasi világba csöppentek a sztárok a Vendéglátós Ámokfutáson

Traktor rallyn, zsííír pálinka futamon, faszorongatáson vett részt Horváth Éva és az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Papp Feri és Varga Győző. A VI. alkalommal megrendezett Vendéglátós Ámokfutáson nemcsak a vendéglátó egységek csapatai mérték össze tudásukat, hanem a sztárok is beszálltak a vetélkedésbe, noha zsűrinek hívták őket a szervezők. A Suhancos pálinka minden gátlást feloldott.

Budapest belvárosában, az Akvárium Klub parkjában rendezték meg az idei Vendéglátós Ámokfutást, ahol 6 csapat versengett egymással, hogy kiderüljön, ki a legnagyobb suhanc.  A zsűri tagjai, Horváth Éva, Varga Győző és Papp Ferenc maguk is kipróbálták az ügyességi feladatokat, hogy hitelesen tudják értékelni a résztvevők teljesítményét. A rendezvény középpontjában a Suhancos pálinka állt, így minden feladat előtt, közben ittak egy kupicával a csapatok. A játékok a tanyasi világ hangulatát idézték. A traktor rallyn szénabálák között kellett szlalomozni, a faszorongatáson pedig egy pálinkáspoharakkal megrakott hosszú fa rudat kellett minél hosszabb ideig szorongatni.  Utóbbi feladatban Papp Feri és Varga Győző rekordidőt döntött. A dobjá Babám gyümölcsöt! játékban Papp Feri kötényébe kellett beledobni a szilvákat, ahol a hírességek szintén 100%-os teljesítményt nyújtottak. A leglátványosabb feladat a zsííír pálinka futam volt, ahol a fiúk egy teknőbe ültették a menyecskét, akinek az volt a dolga, hogy a pálinkát töpörtyűvel együtt  - ahogy azt fogyasztásra is javasolják - kellett A-ból B-be juttatni. Horváth Éva kétség kívül ezt a játékot élvezte a legjobban, mert megdönthette a róla fölállított előítéletet, miszerint nem eszik zsíros ételeket: falta a töpörtyűt. 

A zsűritagok végül a fődíjat holtversenyben két csapatnak ítélték oda, akik közül egyikük vitorlázni mehet a Balatonra, a másik brigád pedig egy közös disznóvágást rendezhet teljes ellátással. A látványos megmérettetés végül egy hajnalig tartó Baarpult partyval zárult.

Fotó: Valkai Gábor


 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat