napja 
 

Bonduelle Inspirációk - a kreatív hozzádvaló! (Gasztronómia - Konyhatrend)
Bonduelle Inspirációk - a kreatív hozzádvaló!

A Bonduelle, az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: fagyasztott és konzerv zöldségek és zöldségkeverékek szerepelnek a termékeik között. Idei újításuk a Bonduelle Inspirációk, az egyadagos, kétszer 80 g-os, praktikus kiszerelésű kukorica, vörösbab és csicseriborsó. A kompakt kiszerelés kényelmesen elfér a táskában is, így magunkkal vihetjük, hogy színesebbé tegyük velük a munkahelyi ebédet. Az alapanyagok gőzben pároltak, állaguk ropogós, így ideálisak salátához, vagy köretek, tésztaételek színesítéséhez.

Itt van már a tavasz, de a friss, szabadföldi zöldségek, gyümölcsök megjelenéséig még sokat kell várnunk. De addig sem kell lemondanunk a salátákról, a vitaminról, melyekre már hónapok óta vágyunk. Íme egy könnyű és nagyon gyors recept kukoricával.

Napfényes saláta

Hozzávalók 1 személyre:

1 doboz Bonduelle inspiráció kukorica (80 g)

1 kis avokádó

1/2 piros húsú kaliforniai paprika

5 szem koktélparadicsom

6 kimagozott fekete olajbogyó

friss petrezselyem

az öntethez olívaolaj, balzsamecet, só

Az avokádót félbevágjuk, magját kivesszük, húsát kiskanállal kiemeljük, majd felkockázzuk. A paprikát kockákra vágjuk, a koktélparadicsomot felnegyedeljük, a fekete olajbogyót felszeleteljük. Az egészet tálba tesszük a leszűrt kukoricával együtt, és összekeverjük. Kis tálkában kikeverjük az olívaolajat a balzsamecettel és pici sóval. Ízlés szerint mustárt és a kukorica leszűrt levét is hozzáadhatjuk. Rácsorgatjuk a salátára, összeforgatjuk, és megszórjuk a frissen vágott petrezselyemmel. Ha feta- vagy kecskesajtot is morzsolunk rá, teljes értékű, friss és egészséges, ízekben és vitaminokban gazdag ebédet kapunk.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat