napja 
 

Blende Christmas karácsonyi fotózási ajánlatok a gabor* photographytól (Szépség - Lakás)
Blende Christmas karácsonyi fotózási ajánlatok a gabor* photographytól

Kezdd velünk az ünnepi készülődést! Foglalj időben, és az ezzel megtakarított pénzt költsd ajándékokra! Mi nem last minute ajánlattal jövünk idén… Tervezz velünk előre, és teljen az idei karácsonyi készülődés stressz mentesen! Rajtunk nem fog múlni! 

Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom a családi portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évek múltán is.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a sok-sok különböző ajándék közül mindig a fotóalbumoknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás, már alig várják, hogy kézhez kapjanak egy album alakú ajándékcsomagot. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy portré sorozattal.

Amennyiben nagy felbontású profi képre van szükséged egy fotóval díszített ajándékhoz, nos, ha "Early bird" ügyfelünkként köszönthetünk, garantáltan lesz elég időd azt is megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd. Ha szereted a hagyományokat, a képeket kis szerkesztés után nyomtatott formában, képeslapként is postára adhatod. A nézőkép méretű fotókat megoszthatod családoddal, barátaiddal akár a Facebookon, vagy e-mailes jókívánság kíséretében.

Idén megújult, fantasztikus ajánlatokkal és nyereményjátékkal várjuk új és visszatérő kedves ügyfeleinket.

Velünk nemcsak időt takaríthatsz meg, de korlátlan darabszámú professzionális fotót, valamint fénykép nyomatokat is kapsz a fotózás után, így nem kell az előhívást magad intézned. Egyszerűen csak tedd a képeket a megfelelő fotókeretbe, csomagold be és tedd a fa alá. Majd várd izgatottan a reakciót. A hatás nem marad el! Számtalan visszatérő megrendelőnk a garancia a minőségi munkánkra. Szolgáltatási díjainkat lehetőséged van 2 részletben (jelentkezéskor és a fotózás előtt) fizetni.

Blende Christmas Early Bird, Blende Christmas Wintertime és Blende Christmas Greetings ajánlatunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése.

  • Közeli vagy félalakos portré fotókat, de akár egy sorozat egész alakos portrét is kérhetsz.

  • Időpont foglalható az ajánlatoktól függően hétköznapokra vagy hétvégékre, kivéve ünnepnapokon.

  • Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes jól sikerült fotót, 10 db retusált képpel megkapod színes és fekete-fehér változatban egyaránt on-line galérián keresztül, 5 napon belül.

  • Válogatás nélküli nyers képeket minőségi okokból nem adunk át.

  • Ajánlattól függően a csomag árából 10% kedvezményt biztosítunk az abban leírtak szerint.

  • Igény szerint választható 2 db 18x24 cm-es vagy 6 db 15x21cm-es vagy 15 db 10x15 cm-es prémium minőségű matt papírra készült nyomat, melyet minden ajánlatunk tartalmaz, felár nélkül!

  • Ha kisgyermekkel jössz, nincs okod aggódni. Mivel imádjuk a gyerekeket, sok-sok türelemmel és szeretettel foglalkozunk velünk.

  • A fotózásra meleg teával/kakaóval vagy kávéval és aprósüteménnyel várunk.

BLENDE CHRISTMAS EARLY BIRD

  • A stúdiófotózás max. 6 fő részvételével vehető igénybe.

  • Időpont foglalható: novemberi 5-ig hétköznapokra vagy hétvégékre, kivéve ünnepnapokon.

  • Hétköznapokra 10% kedvezményt biztosítunk a csomag árából.

A BLENDE CHRISTMAS EARLY BIRD csomag akciós ára: 13 000 Ft (eredeti ár 30 000 Ft)

Blende Christmas Wintertime

  • A stúdiófotózás max. 6 fő részvételével vehető igénybe.

  • Időpont foglalható: november 6-26. között hétköznapokra vagy hétvégékre, kivéve ünnepnapokon.

A BLENDE CHRISTMAS WINTERTIME csomag akciós ára: 17 000 Ft (eredeti ár 35 000 Ft)

BLENDE CHRISTMAS GREETINGS

  • A stúdiófotózás max. 6 fő részvételével vehető igénybe.

  • Időpont foglalható: november 27. és december 22. között hétköznapokra. Szabad kapacitás függvényében hétvégi időpont is kérhető, felár nélkül.

A BLENDE CHRISTMAS GREETINGS csomag akciós ára: 19 000 Ft (eredeti ár 42 000 Ft)

Blende Christmas Exclusive – otthoni karácsonyi fotózás

Ha nálatok már az adventi időszakban is karácsonyi pompában ragyog a lakás, használd ki az otthoni fotózás előnyeit, és rendeld meg a gabor* photography idei legújabb szolgáltatását a saját kényelmetekre. Ha kisgyermekes család vagytok, ez az ajánlat Nektek szól, hiszen meghittebb, természetesebb fotók készíthetők a saját környezetetekben, és utaznotok sem kell. Házi kedvenc? Csatlakozzon ő is 

Mit kapsz Blende Christmas Exclusive ajánlatunk keretében?

  • Jó hangulatú fotózási élményt saját otthonodban.

  • Közeli vagy félalakos portré fotókat, de akár egy sorozat egész alakos portrét is kérhetsz.

  • A fotózás időtartama: kb.45-60perc.

  • Időpont foglalható: november 25. és december 17. közötti hétvégékre.

  • A november 20-ig egyeztetett időpont foglalásokra 10% kedvezményt adunk az ajánlat árából.

  • Ideálisan ajánlott létszám: max. 10 fő.

  • Nem korlátozott számú képet adunk át, hanem a fotózás alkalmával készített, összes jól sikerült fotót megkapod(ennek mennyisége a tapasztalatok szerint 100-150 kép, de függ az átöltözések számától, mert ilyenkor kevesebb idő jut a fotózásra). A kiválogatott professzionális, nagy felbontású digitális fotókat szabadon, tetszés szerint felhasználhatod további ajándékok készítéséhez.

  • A válogatás utáni fotókat, valamint a 10 db retusált képet nézőkép méretben és nagy felbontásban, valamint színes és fekete-fehér változatban egyaránt megkapod (vagyis kétszer annyi képet kapsz) on-line galérián keresztül, 2 napon belül.

  • Válogatás nélküli nyers képeket minőségi okokból nem adunk át.

  • 6 db 18x24cm-es vagy 20 db 15x21cm-es vagy 50 db 10x15 cm-es (igény szerint) prémium minőségű matt papírra készült nyomatot, felár nélkül.

  • Sok-sok türelmet, ha kisgyermekkel fotózkodtok.

  • Ajánlatunk Budapest közigazgatási határán belül érvényes. Egyéb esetekben kérjük keress bennünket.

A BLENDE CHRISTMAS EXCLUSIVE csomag akciós ára: 23 000 Ft (eredeti ár 48 000 Ft)

Általános tudnivalók

Jelentkezés módja:

Átutalással időpont foglalási díj 5000 Ft, ami a csomagárból levonásra kerül. A fennmaradó összeget a fotózást megelőzően kérjük szíveskedj kiegyenlíteni. Így nem kell egy összegben fizetned.

Javasoljuk, hogy időpontfoglalással kapcsolatban mielőbb keress fel bennünket, mert a szabad helyek korlátozottak és hamar betelnek. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében dolgozzuk fel. Ne maradj le!

Megkeresésedet a lehető leghamarabb visszaigazoljuk, illetve alternatív időpontot javasolunk, ha a kívánt dátum már foglalt. Jelentkezésedet az időpont foglalási díj átutalásával tudod előre biztosítani. A fennmaradó összeget ráér a fotózást megelőzően fizetni.

Az e-mailben, telefonon lefoglalt időpontokat, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, fizetés hiányában 3 napig áll módunkban fenntartani. Ezt kérjük vedd figyelembe. Köszönjük megértésedet!

Az egyeztetett időpontra kérünk, hogy érkezz pontosan és hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, a tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítünk.

Lemondási feltételek:

Az előre egyeztetett időpont lemondása esetén:

1) Több mint 24 óra: új időpont egyeztetésére van lehetőség, felár nélkül.

2) 24 órán belüli lemondás esetén: új időpont egyeztetése, 10% felárral.

3) Amennyiben a Megrendelő minden külön értesítés nélkül nem jelenik meg a fotózáson, úgy tekintjük, mintha igénybe vette volna szolgáltatásunkat.

4) Ha a Blende Christmas Wintertime, Blende Christmas Greetings vagy Blende Christmas Exclusive ajánlatunkhoz az időpontodat a kupon beváltásával november 5-ig lefoglalod, a Blende Christmas Early Bird - Blende Christmas Wintertime / Greetings közötti felár 50%-át elengedjük.

A részleteket keresd honlapunkon, a www.gaborphotography.hu Web oldalon, Facebook oldalunkon: Blende Fotó Stúdió - gabor photography vagy keress rá a #blendefotostudio hashtagre.

Ééééés ... ha nem találtál volna semmi különöset ajánlatunkban, most figyelj!

Örömünkre szolgál bejelenteni új nyereményjátékunkat!

A Blende Christmas (ajánlattól függetlenül) megrendelői között (teljesített fotózás esetén) decemberben kisorsolunk 1 db ingyenesen igénybe vehető középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás szabadtéri/műtermi portré fotózást és 1 db 50% kedvezményre jogosító kupont, mely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható.

Ha a szerencsés nyertesek között leszel, egy ízléses ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.

Ha lemaradtál, figyeld Facebook kampányunkat, nyereményjátékunkat és további ajánlatainkat! (Facebook: Blende Fotó Stúdió - gabor photography)

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat