napja 
 

Konyhakiállítás: hódít a a monokróm (Szépség - Lakás)
Budapest Aréna, 2017. március 3-5.
Konyhakiállítás: hódít a a monokróm

A konyha  a lakás lelke, az életünk központja, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere. Minden életszakaszban másként és másért fontos, pontosan ezért jó, ha épp olyan, amilyet szeretnénk! Az álomkonyha persze mit sem ér praktikus berendezések nélkül. Hatékony gépesítéssel értékes perceket és órákat takaríthatsz meg. Olyan világújdonságok, mint az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó, a praktikumot szolgálják. Az okos háztartási készülékek szinte helyettünk főznek: több ezer recept közül választhatunk, amikhez elég csak az alapanyagokat beszereznünk, és hamarosan már kész is a csodás ebéd vagy vacsora.

 

Csodaszép konyhák a láthatáron - Hódít a monokróm

Praktikum ide, praktikum oda, az apró tárolóegységek és trükkösen nyíló ajtók nem válhatnak a szépség kárára. Az egyszerűség eleganciája már tavaly is jól érzékelhető trend volt a főzőhelyiségek terepén, de 2017-ben még nagyobb hangsúlyt kapnak a harmóniát sugárzó enteriőrök. A tervezők egy szín több árnyalatával teremtenek elegáns és változatos miliőt.

 Az érintés erejével – Minek a fogantyú?

Nagyanyáink el sem tudták volna képzelni a mindennapjaikat a tároló szekrényekre szerelt fogantyúk nélkül. És nem is olyan rég a sütőajtón vagy a hűtőszekrényen is ez a kiálló kallantyú jelentette az egyetlen fogást. A letisztult vonalvezetés érdekében azonban nagyon sok gyártó fejlesztett olyan push-open rendszereket, amikkel minden érintésre nyílik. Egységes felületek és könnyebb tisztíthatóság a fő szempont.

 Csak szépen, okosan - Smart Technológia a konyhádban

Hazánkban is egyre terjednek az okos otthonok megteremtésére szolgáló technológiai újdonságok, kiemelt szerepet kap a lakás egyik központi területe, a konyha. Ma már egyáltalán nem futurisztikus ábránd, hogy a hűtőszekrényünk bevásárol helyettünk. A gyártók felkészültek, így a nagyközönség számára is elérhetőek a smart technológiával készült háztartási gépek. Az idei Konyhakiállításon látható az első teljes ajtófelületén érintő kijelzős sütő és az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó, a Bluethooth technológiával vezérelt eszközök, a beépített hangszórók, vagy színváltoztató fények. Végül pedig az egyik kedvenc, az olyan okos háztartási készülék, amihez csak az alapanyagokat kell beszerezni, és magától elkészíti az ételt.

Nincs olyan, hogy túl kicsi - Tárolás mesterfokon

Az idei év egyik legizgalmasabb újdonsága, hogy a bútor gyártók különös figyelmet szentelnek az esztétikum és a dizájn mellett  a praktikus megoldásoknak, főként a tárolást illetően. A konyhaszekrények olyan belső kialakítást kaptak, aminek köszönhetően eltűnik a káosz a polcokról és fiókokból. Az “kis helyen minél több dolgot” elve érvényesül, de kizárólag az átláthatóság szem előtt tartásával, hogy mindig tudd, hová kell nyúlni a paradicsomkonzervért.

Szeress bele az új konyhádba az ország legtrendibb lakberendezési kiállításán!

Megérkeztek Magyarországra 2017 legropogósabb konyhatrendjei! Kedves lakberendezési hedonisták, építkezés és lakásfelújítás előtt állók, gasztrorajongók! És azok is, akik egyszerűen csak imádják a legújabb kávéfőzőcsodákat és inspirációt merítenek a legújabb trendekből, vagy ellesnek néhány konyhai fogást a kedvenc gasztrobloggerüktől.

Ideje kimozdulni a lakásból és teljes életnagyságban szemügyre venni az idei év trendjét. A legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat részese lehetsz a Konyhakiállításon március 3-5. között a Budapest Arénában!

 Lesd el a trükköket, egyenesen a profiktól!

Hiba lenne kihagyni Gianni legújabb olasz receptjeinek bemutatóját, Márk Szonja citrompitéjét, Borbás Marcsi legféltettebb gasztrotitkait, Bede Róbert olasz belsőségeit, és Jókuti András és Bíró Lajos közös csodacsirke bemutatóját, hamisítatlan Bocuse d’Or hangulatban. Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert konyhabútor és konyhagép is van a nyeremények között, az egyik szerencsés pedig egy különleges telefonfülke hűtőszekrénnyel dobhatja fel otthonát.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat