napja 
 

Valentin napi kollekcióval jelentkezik a NATI 100% PURE IDEA (Szépség - Divat)
Valentin napi kollekcióval jelentkezik a NATI 100% PURE IDEA

Gyulai Natália divattervező a NATI 100% PURE IDEA márka alkotója. Új, Made with Love – 2017 V-day capsula kollekcióját, ahogy a nevéből is kiderül, a Valentin-nap inspirálta. Fekete, modern ruhák és piros óriás szívek. Szokatlan és nem mindennapi viselet egy nőnek, aki elegáns, de különleges külsőt szeretne.

Nati karrierje kezdete óta az elmúlt több mint 20 évben rengeteg kiállításon, divatbemutatón jelent meg, számos hazai divatmagazinnal dolgozik együtt, cd-borítók és zenei klipek divatstylingjával rendszeresen megbízta őt a SONY és az EMI kiadó. Japánban a Fashion Museumban is láthatóak az általa készített darabok. 2015-ben az Év Textilművésze, 2014-ben pedig Formatervezési Nívódíjat nyert.

A Made with Love – 2017 V-day capsula kollekció készítése során folyamatosan formálódott a koncepció. Az eredetileg báli, farsangi ruhának szánt darabok fokozatosan lettek Valentin napi öltözékekké, a munka során egyértelművé vált, hogy tervező életében először egy ünnep, a szerelem ünnepe adja az inspirációt. A részletek finoman kidolgozottak, az egyes ruhadarabokon többféle anyagkaraktert is megtalálhatunk: elasztikus selyem, matt flitterek, kötött, tüll, csipke, neoprén, műszőrme, gyapjú, kasmír.

„A tiszta fekete kollekció valóban szokatlan mostanság tőlem, ez egyfajta játék volt részemről.” – mesél a tervezés folyamatáról Nati. „Az, hogy létrehozzak egy tematikus kollekciót, ami persze mivel capsula kollekció, az ötletekből csak a legkarakteresebbeket mutathatja be. Foglalkoztatott a Valentin nap gondolata, mivel nem könnyű úgy megfogni a témát, hogy az érdekes legyen, legyen benne modernség, egyszerűség , de kidolgozottság is. Odafigyelünk a legkisebb öltésekre is.”

Fontos volt, hogy a kollekcióban legyen ún. "kis fekete" ruha, ugyanúgy hosszú ruha, és lezserebb zsákruha is. Felsőrész, szoknya, sál, kabát és ékszerek. A kiegészítők, amik jelen esetben nyakláncok, tovább fokozzák a hangulatot.

A műszőrme a tervező kedvenc anyag, így most sem maradhatott ki. A piros szíves kabáton, valamint a kasmír és gyapjú sálakon jelenik meg. További piros pontok, pontosabban szívek a kiegészítőkön jelennek meg, ezek  amolyan eye candyk, melyek tökéletesen kiegészítik a szettet.

A tervező számára fontos volt, hogy a kollekció semmiképp se olyan legyen, amit egy kommersz üzletben kapni lehet. Nehéz dolga van annak, aki alkalmi ruhát keres, és mindenképp egy ízléses, kényelmes, hordható darabot szeretne választani. A Made with Love – 2017 V-day capsule kollekció ezért is egyedi és különleges a hazai palettán. Persze nem csak Valentin napon viselhető. Egész évben, amikor szeretetre és piros szívek ölelésére vágyunk.

A kollekció darabjai megvásárolhatók: City Life store by My Day Collection (1052 Budapest, Kristóf tér 4.), My day Collection (Rózsakert Bevásárló Központ), valamint Balllon Showroom.

Fotó: Almási Jonathan Csaba 

Make up: Felhalmi Kinga

Modell: Face Model Management, Halácsy Bianka

Cipő: Vagabond Shoemakers

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat