napja 
 

Miskolc: A nagy csomag (Programajánlók - Színház)
Miskolc: A nagy csomag

Miskolc: A nagy csomag

A Miskolci Nemzeti Színház társulata egész napos, különleges évadhirdető programra készül június 5-én. Lesz Ablak- és Járdaszínház, táncszobrok a síneken, papírszalon, arculat-verseny, Szabadságkórus, Évadhimnusz, fényfestés és ingyensör.

10-kor kezdünk, amikor a színház melletti Déryné utcában száznál is több miskolci művészdiák jelenik meg, hogy saját elképzeléseik alapján hullámpapírra fessék a következő évadot és becsomagolják vele az egész épületet. 1800 négyzetméteres óriásplakát. A Nagy Csomagolást fotósok és mozgókép szakos stábok követik, akik azon melegében felteszik a felvételeket a netre. Facebook-tárlat.

14 óráig félóránként Ablakszínház.

15 órakor nyit az 1850-es években épített barokk stílusú árkádok alatt a Járdaszínház. Meglepetés! Színészek várják a bátor nézőket a főbejáratnál.

16 órától indul a színház táncosainak mozgó papírszínháza, táncszobrok vonulnak a főutcán végig aSzent Istvántértől a Színházig.

17 órától Lila ákác Árkád-színház. Egy jelenet három párra. Szép Ernő a főbejárat padjain.

18 órától A Nagy-Közönség-Tájékoztató a Déryné parkban.

20 órakor egy groteszk verniszázs keretében ARCULATOT hirdet a VÍZMŰ, azaz megnyílik az egri Eszterházy Károly Főiskola Vizuális Művészet szakos diákjainak kiállítása a Széchenyi utca 17-ben, a régi papírboltban. A hatvanas évek zamata elegyedik a 21. század designjával. A művészszalonná varázsolt helyen 15 képzőművész hallgató vizsgamunkáit láthatjuk a Miskolci Nemzeti Színház új logójáról, plakátjáról, honlapjáról. A miskolci nézők szavazhatnak a nekik tetsző alkotásokra, a győztes elképzelés a következő évad arculatváltásának kiindulópontja lesz.

21 órától kicsomagoljuk a következő évadot. Lesz Nabucco-nyitány, Szabadságkórus, Évadhimnusz, hangosplakát, Én és a kisöcsém-koncert, és még sok-sok meglepetés, amelyekkel a színház új szlogenjét szeretnénk életre kelteni.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat