napja 
 

Varga Iza és Puskás Peti megmutatja valódi énjét (Szépség - Divat)
Varga Iza és Puskás Peti megmutatja valódi énjét

Varga Iza a hétköznapi anyukaszerepből és Balogh Nóra karakteréből kilépve szexi éjkirálynőként pózolt, míg a bohém művészként ismert Puskás Peti elővette hódító énjét is. De mindkét híresség a sportos vagy éppen extravagáns ruhákat is szívesen viselte, melyeket a Fashion Days legújabb kollekcióiból válogattak ki. Azért álltak kamera elé, hogy mindenkit buzdítsanak a sokszínűség, a bennünk rejlő többféle személyiség kifejezésére, melynek egyik legjobb eszköze a divat.

Magyarország legnagyobb divatportálja 2016-os őszi/téli kampányához kapcsolódva rábírta a két hírességet, hogy merjék megmutatni, hányféle személyiség is lakozik bennük. Hiszen minden ember stílusa rendkívül sokszínű, izgalmas, és akár minden nap más oldalunkról mutatkozhatunk meg – ezt pedig senki nem tudja jobban, mint a színészek vagy az előadóművészek, akik igazi kaméleonként tudnak megújulni a divat segítségével. Varga Izából előbújt a szexi díva, Puskás Petiből pedig a hódító férfi.

„Kifejezetten élvezem, ha egy-egy eseményen megmutathatom a dögös énemet is, mert az is ízig-vérig én vagyok, még ha a gyerekek körüli teendők miatt ez az oldalam nem is volt mindig olyan hangsúlyos. Emellett abban a szerencsés és különleges helyzetben vagyok, hogy az életem már 18 éve egybefonódott Balogh Nóra életével. Így ha nem is Izaként, de Nóraként igen közel áll hozzám az üzletasszony karakter is”- mondta a színésznő.

Bár Izát legtöbbször elegánsan láthatjuk, elárulta, hogy a forgatási nap végén bizony a tűsarkús énjét tornacipősre cseréli és minden átmenet nélkül hagyja maga mögött Nóra karakterét. A napi több  mint 180 kilométeres ingázás miatt ilyenkor a kényelmes, laza, sportos oldalát veszi elő, így érzi magát igazán egyensúlyban.

Puskás Peti nemcsak lezser, bohém stílusával hódít, hanem néha extrém öltözékekkel kelti fel az érdeklődést.

„A jelenlegi stílusomat szétszórtan elegánsnak hívnám, amelybe persze elég sok minden belefér. Mostanában imádom a színes és a mintás ingeket és teljesen oda vagyok a poncsókért. Múltkor abban mentem el egy focimeccsre, ahol ugyan kissé furcsán néztek rám emiatt, de ez nem zavar különösebben. Régen őrültebb dolgaim voltak, egyetemen például skótszoknyát is hordtam, gimiben pedig egész gyűjteményem volt a hawaii ingekből, amikor még senki nem hordta őket.”

A The Biebers frontembere, ha éppen nem egy bohókás ingben forgat, szívesen előveszi sportos énjét is, emellett vallja, hogy egy énekesnek igenis legyen külön színpadra szánt öltözéke, így a fellépőruhák külön helyet foglalnak el a szekrényében. A sportcipőihez viszont szenvedélyesen ragaszkodik, bármilyen stílusú öltözéket is visel éppen. A végletekig képes hordani egy-egy kedvenc párat, amelyet a barátainak kell lekönyörögniük róla.

Mindkét művész nagyon élvezte a fotózást és azt, hogy a fashiondays.humodelljeiként megmutathatták milyen színes egyéniségek valójában.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat