napja 
 

Új albumot kapott 17. szülinapjára Patai Anna (Sztárok - Party)
Új albumot kapott 17. szülinapjára Patai Anna

Születésnapján mutatták be a közönségnek a Megasztárban hat évvel ezelőtt még kislányként megismert Patai Anna új Shake It! című albumát. Patai Anna nagyszabású show-val ünnepelt: barátai, családtagjai és a média mellett Britnes Spears egykori producere is felköszöntötte.

Nem sok 17 éves büszkélkedhet saját zenei albummal. Patai Anna azonban igen: hat évvel első Megasztáros szereplése után, pont 17. születésnapján mutatta be a sajtónak új, Shake It! című nagylemezét. Az énekesnő egy nagyszabású élő show keretein belül, a Quantum XXL táncosainak közreműködésével, Abaházi Csaba konferálásával engedett bepillantást az albumba, levetítették a Shake It! című dalhoz készült videoklipet, majd születésnapját is megünnepelték. 

Patai Annát először egy kétemeletes csokitortával lepték meg a színpadon, de a legnagyobb ajándék csak ezután érkezett: Britney Spears egykori producere - akitől hat évvel ezelőtt a Megasztár színpadán kapott egy dedikált példányt az amerikai énekesnő első platinalemezéből - személyesen köszöntötte fel születésnapja alkalmából, s gratulált neki új albumához.

És a meglepetések sora még itt sem ért véget: Anna menedzsere, Kovács Emil, az EAK Management vezetője ugyanis a sajtónak bejelentette, hogy az album eladásai néhány nap alatt olyan magasra szöktek, hogy az előzetes jelentések alapján - egyelőre nem hivatalosan - aranylemez lett. Sőt, Anna videoklipjét is több mint kétszázezren nézték meg egyetlen hét alatt a YouTube-on.

"Eddig ez volt a legszebb születésnapom! Annyi meglepetés ért egyetlen nap alatt, hogy szinte fel sem tudom dolgozni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ekkora zenei producer személyesen köszönt fel, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszenek az embereknek az új dalaim" - mondta Patai Anna.

A hatalmas sikert együtt ünnepelte a színpadon a Shake It! album zeneszerzője és zenei producere Szűcs Norbert, a dalszövegeket jegyző ausztrál születésű magyar dalszövegíró Linka Péter, valamint a Shake It! klip rendezője, Galler András Indián.

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/156d4e950d7f6268?projector=1

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat