napja 
 

Fashion Week Bécsben (Szépség - Divat)
Fashion Week Bécsben

Idén szeptemberben Bécs diktálja a divatot. 2016. szeptember 12-18. között rendezik meg ugyanis a Vienna Fashion Weeket, ahol idén az osztrák tervezőké lesz a főszerep.

Szeptemberben több mint 80 designer kollekcióit lehet majd megcsodálni a Vienna Fashion Week kifutóin Bécsben. A divathét megnyitóját idén a párizsi divatújságíró és stylist, Claire Sibille rendezi, aki ezúton szeretné bemutatni az osztrák design történetét, és felhívni a figyelmet a kortárs kreatív ipar széles spektrumára Ausztriában. "Az osztrák divatvilág Fred Adlmüller csodás Haute Couture ruháival kezdve egészen a mai designerekig a kreatív divat sokszínű skáláját mutatja fel, legfőbb ideje, hogy ezt bemutassuk", mondta Sibille.

A MQ Vienna Fashion Week.16 ideje alatt osztrák és nemzetközi, illetve kezdő és már neves tervezők is bemutatkoznak. Részt vesz többek között a dán Mads Dinesen és a New York-i Kithe Brewster, a hazai tervezőket pedig többek között Anelia Peschev, Callisti, Kayiko és Shakkei képviseli.

A különleges ruhadarabokat nemcsak megcsodálni lehet majd, a bemutatók mellett ugyanis egy pop-up store is nyílik, ahol a ruhákat és kiegészítőket fel lehet próbálni és meg is lehet vásárolni.

A Vienna Fashion Week honlapja: http://www.mqvfw.com/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat