napja 
 

Olasz hetek a Camponában (Programajánlók - Lakoma)
Olasz hetek a Camponában

Ezen a héten nem lesz kevés eső, így nem csoda,  hogy sokan már fejben inkább a nyárra gondolnak. Tengerpart, homok, pizza – hát persze, hogy a napfényes Itália ugrik be sokaknak, milyen jó is lenne ott lenni!

A budafok-tétényi Campona Családi Élményközpont most három hétig olasz hangulattal csalogatja a látogatóit, hiszen 6 homokszobor épül fel a bevásárlóközpontban, amelyek Olaszország csodáit, nevezetességeket, avagy jelképeket mutatnak be. Ezeknek az alkotásoknak az elkészítése egészen más technikával történik, hiszen stabil alapszerkezetre kerül fel a homok, a részletgazdag megmunkálás érdekében pedig ecsetekkel és vésőkkel is dolgoznak az alkotók, sőt a végén egy különleges fixáló spray segítségére is szükség lehet. Ebbe a misztikus folyamatba kukkanthatnak bele a Campona látogatói. Homokszoborként látható lesz majd az „olasz csizma” térképe, rajta a főbb nevezetességekkel, felépül majd a jellegzetes pisai ferde torony is, de olasz hangulatot idéz majd egyebek között Botticelli Vénusza a nagy kagylóval, Michelangelo Dávid-szobra, és Leonardo-aranymetszése, a jellegzetes kör, benne az emberrel.

De természetesen mindemellett hódolhatunk a Camponában az olasz nyelv, kultúra és gasztronómia szépségeinek is, hiszen szombatonként, február 20-án, 27-én, március 5-én és 12-én is izgalmas és színes programok várják az érdeklődőket. A Studio Italia jóvoltából a helyszínen villám olasz nyelvórákat vehetünk, a Cine Citta Café és Restaurant közreműködésével pedig bepillantást nyerhetünk egyebek mellett az igazi olasz kávé, a bruschetta, a tiramisu, a gnocchi készítésébe is. 

Február 15. és március 12. között egyébként is érdemes a Camponában vásárolni, hiszen aki legalább 10 000 Ft értékben vásárol, részt vehet a sorsoláson, ahol vásárlási utalványokat, Tropicarium családi belépőt, főzőtanfolyam- és nyelviskolai utalványt is lehet nyerni, a fődíj pedig egy 1 hetes családi nyaralás Riminiben, 4 fő részére.

Olaszország rajongói, figyelem! Ne hagyjátok ki ezt az élményt, irány Budafok-Tétény, irány a Campona!

Részletes programok itt: www.campona.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat