napja 
 

Pödör Black Table Fashion Dinner (Programajánlók - Lakoma)
2016. február 27. szombat 18.00 óra, Boscolo Budapest Hotel
Pödör Black Table Fashion Dinner

A Pödör Prémium olajokat és eceteket gyártó Pödör Kft. harmadik alkalommal rendezi meg a Pödör Black Table vacsorát, melynek idén új helyszín, a Boscolo Budapest Hotel ad majd otthont 2016. február 27-én este 18 órától. Első alkalommal érkezik Magyarországra 3 Michelin-csillagos séf, a német Thomas Bühner, aki Wolf Andrással és Fekete Antonióval a New York Kávéház és a Salon Étterem séfjeivel fantasztikus gourmet menüvel készül a február végi rendezvényre.

Az est célja, hogy összehozza a világ legizgalmasabb séfjeit, akik a Pödör prémium olajokra és ecetekre hangolják fogásaikat. Az idei év különlegessége, hogy a gourmet menüsort elismert magyar divattervezők kollekciója vezeti majd fel. Ugyancsak kuriózum, hogy a felkérést elfogadó tervezők még soha nem szerepeltek együtt, egy rendezvényen.

A divatbemutató résztvevői: Caprice Dorottya Diamond Palace, Elysian, Lendra, Maison Marquise by Toth Bori, Naray Tamas, NUBU, Peter Mero, Reka Vago és Stan Ahuja. Közreműködnek a Miss Universe Hungary döntősei.

Az est kiemelt partnerei az AUDI, a Boscolo Budapest Hotel, valamint Európa legnagyobb gyémántközpontja, a Caprice Dorottya Diamond Palace, mely drága és féldrágakövek széles választékával várja az érdeklődőket.

Gasztronómiai csúcsrendezvényt támogat az Audi: A Pödör Black Table idei rendezvényén nem csak a legkiválóbb séfek legizgalmasabb ételei vonulnak fel ismert divattervezők munkájának kíséretében, de az egyik legizgalmasabb autóval, az új Audi R8 Coupéval is találkozhatunk az esemény helyszínén a Boscolo Budapest Hotelben. A prémium Pödör olajok és ecetek összehozzák, az Audi pedig a helyszínre szállítja a gasztronómia és a divat királyait egy estére február 27-én.

A hatfogásos gourmet menü ára 49 900 Ft, Pödör klubtagoknak 39 900 Ft. Asztalfoglalás Tóth Márta – Boscolo Budapest Hotel +36 30 3337 918 [email protected]

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat