napja 
 

5 próba Rióba! (Egészség - Sport)
December 31. Margitsziget
5 próba Rióba!

 

A sport mindenkié! gyalogolj, fuss, ússz vagy kerékpározz velünk! Az év utolsó napján minden sportolni vágyó és életmódot váltani készülő embert várnak a Margitszigeten, ahol most négy próba közül választhatnak a nekik testhezálló távokon. A könnyen teljesíthető, rövidebb próbákon belekóstolhatnak a különböző mozgásformákba azok is, akik eddig csak kacérkodtak a gondolattal, és természetesen a hosszabb távokon a rendszeresen sportolók is megtalálják a számításukat. A már aktívan sportolók számára remek alkalom, hogy más szakágakban is kipróbálhassák magukat. A cél, hogy minél többen kezdjenek el mozogni, ismerjék meg a sport előnyös hatásait, és tapasztalják meg azt az életminőség-javulást, amit a rendszeres mozgás nyújtani tud.

Tarts velünk, és válassz sportágat Te is! a fődíj egy kértszemélyes út a riói olimpiára! Az eseményen való garantált részvételhez online regisztráció és online nevezés szükséges. Több esetben limitálva van a létszám, így érdemes előnevezni, hogy mindenkinek biztos helye legyen a próbákon.

Az nnline nevezés határideje: 2015. december 30. 15 óra. Az 5próba Rióba versenyre történő online nevezés feltétele a weboldalon történő regisztráció és további infó :http://www.otprobarioba.hu/

 

A sportág és táv kiválasztása után tudja a próbázó kifizetni online a nevezési díjat. A díj kifizetése után a versenyzőnek a nevezési lapot és a felelősségvállalási nyilatkozatot a helyszínen aláírva le kell adnia. Az online előnevezett versenyzők a helyszínen kapják meg a rajtszámukkal együtt az ajándékcsomagot. Tartalma: tornazsák 5 Próba Rióba logóval, póló 5 Próba Rióba logóval, szilikon karkötő, riói színekben. A regisztráció díja: 2000 Ft, ami már egy próbán való részvételre jogosít. Nevezési díj: 1000 Ft / próba

 

A Margitszigeti Atlétikai Centrumban, a rendezvényközpontban történik a beazonosítás, a rajtszám és az ajándékcsomag átvétele, ezt követően a szakági próbákat a jelölt időrendnek megfelelően és a feltüntetett helyszíneken bonyolítják le.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat