napja 
 

A KIKA vadonatúj, adventi-karácsonyi kollekciói! (Szépség - Lakás)
A KIKA vadonatúj, adventi-karácsonyi kollekciói!

2015 legújabb, egyben harmóniát és eleganciát sugárzó trendjei már jó ideje láthatóak a KIKA üzleteiben. Az új kollekciók a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezést kapták magukba foglalva mindazt az ünnepélyességet, izgalmat, fűszerességet és teljességet, amelyet a KIKA minden termékénél észrevehetünk.

A szerencséseknek, akik éppen a Lehel úti áruházban jártak, láthatták Csorba Anita tértervező, az Inspirációk lakberendezéshez című blog szerzője izgalmas és kifinomult prezentációját, és az új kollekciók darabjait: vanília, cukor, fahéj és gránátalma témában. Anitáról tudni érdemes, hogy nem csak 5 éves elmúlt igen nagy népszerűségnek örvendő blogja, hanem idén elnyerte az Év vloggere 2015 címet is a Digital Divas blogger versenyén, melyhez ezúton is gratulálunk. Lássuk a KIKA új trendjeit,amelyek most már elérhetőek minden áruházukban:

  • Vanília: ha a vaníliára gondolunk, ez az összetevő adja egy karácsonyi sütemény krémességét, báját, akárcsak a KIKA új kollekciójában az arany kompozíciók. Az arany mindig is meghatározó és visszatérő trend lesz a lakberendezés terén is, fényt, pompát kölcsönözve otthonunk darabjainak, ezzel az örök klasszikussal finom eleganciát vihetünk mindennapjainkba, bearanyozva életünket.

  • Cukor: ahogyan a cukor –és alternatívái- egy süteményből, úgy az ezüst a karácsonyi dekorációnk elemeiből sem maradhat ki. Miközben otthonunk melegéből figyeljük a meseszép hófödte tájat, a hideget hátrahagyva átélhetjük e cukormázas édességet e kollekció darabjaival. Az ezüst fémes hatása akárcsak a Hold ezüstje képes beragyogni életterünk minden kis zugát.

  • Gránátalma: a karácsony ünnepe az ajándékok okozta izgalom miatt is teljessé válik, ahogyan a sütemények igazi meglepetése egy egzotikus gyümölcs is lehet, a maga színpompás valójában. A gránátalma savanykás íze mellett a piros, bordó színeit adja, amely a KIKA újdonságai között remekül kiegészítik az eddig említett két legnemesebb fémet, az aranyat és az ezüstöt. A karácsony színeiben a piroson és bordón kívül a zöld is jelentős szerepet vállal. Melyik szín hiányzik még?

  • Fahéj: a fahéj nem csak a barna minden árnyalatával, hanem a bronzos csillogással képviselteti magát igazán a karácsonyi lakberendezési trendek között. Egy szó, mint száz: a karácsonyi sütemény, vagy akár a forralt bor sem létezhet fahéj nélkül, ahogy az otthonunkban is akkor érezhetjük igazán az ünnep melegét, amikor fahéj kellemes illata járja át. Olyan kedvesen, mégis határozottan érvényesítik magukat a KIKA bronzzal átszőtt dekorációi, ahogyan a fahéj teszi mindezt, bárhol is van jelen. 

  • KIKA, hova máshova!  http://www.kika.com/hu/termekek/m/trendek-evszakok/teli-hangulat/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat