napja 
 

Torta cirkusszal (Programajánlók - Lakoma)
2015. november 21-22. Millenáris, D épület
Torta cirkusszal

A tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a Sütemény- és Tortafesztivált. Az eseményre idén is a tortákat és kiegészítő desszerteket készítő legjobb cukrászatokat, cukrászokat és manufaktúrákat hívták meg. A fesztivál szervezőinek egyik célja, hogy bemutassák a cukrászatok legfrissebb hazai műhelyeit. 2014-ben a tortadesign verseny témája az Alice Csodaországban című mese volt, idén a cirkusz világát idézik fel. 

A kétnapos lenyűgöző desszertszalonban a hagyományos sütemények mellett a cupcake-ek és tartelette-ek,a brownie-k, cake popok, macaronok és a csodálatos designtorták várják az édesszájúakat.

A megszokott alapanyagokból készült sütemények mellett az egészségesebb étrendet követők, vagy a különféle étel intoleranciával élők is találhatnak maguknak finomságokat. Ugyanis cukor-, glutén- és, laktózmentes valamint bio alapanyagokból készült édességek is szerepelnek a meghívott cukrászatok kínálatában.

A profi és hobbi cukrászok számára kiírt tortadesign versenyre is a cirkusz különleges hangulata által inspirált pályaműveket várnak. Rangos zsűritagok szavazatai alapján választják ki a SütniCake tortáját, amelyet a többi versenyművel együtt bemutatnak a fesztiválra érkezőknek. A gasztroszínpadon népszerű gasztrobloggerek látványos bemutatókat tartanak, és néhány titkos fortélyba is beavatják a közönséget.

 

A fesztivál kiállítói is programokkal, látványos bemutatókkal és kóstolókkal várják a látogatókat, lesz tortadíszítő verseny, cukorcsipke, karamell dísz, macaron- és bonbonkészítő bemutató, gyermekeknek papírtorta készítés,

 

Felnőtt jegy 2200 Ft, Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 1500 Ft, Családi jegy (2 felnőtt+2gyerek): 6000 Ft. A belépés 6 éves korig ingyenes!

 


 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat