napja 
 

Tévé, net, telefon kicsit másképpen (Programajánlók - Film)
Tévé, net, telefon kicsit másképpen

Új programokkal, családbarát mobilcsomagokkal, vezetékes internettel egészíti ki szolgáltatásait a Mindig TV Extra, az Antenna Hungária lakossági szolgáltatása. Minden szolgáltató a maga termékcsomagját dicséri, ami rendjén is van. Ezúttal nézzük meg, mi az: Minden, ami kell!

A piackutatásokból kiderült, hogy az előfizetők leginkább a televíziós programkínálat további tartalmi módosítását, valamint a vezetékes és vezeték nélküli internet-előfizetési lehetőséget várják. Ezeknek a cég idén ősszel eleget tesz, tovább bővíti szolgáltatásainak körét: a vezeték nélküli szolgáltatók közül egyedülálló módon kínál internet, családbarát mobil hang- és internetcsomagokat.

A cég kibővülő szolgáltatásai elsősorban azoknak a családoknak jelenthet reális alternatívát, akik költséghatékonyabb megoldást keresnek az internet és tévés szolgáltatások igénybevételére, illetve a „Minden, ami kell” szlogen jegyében a vezetékes telefont már nem használják és nem is kívánnak érte fizetni.

2015. novemberétől változik a MinDig TV Extra televíziós kínálata is. A Családi csomagba a Minimax, a Sport1 és a Sport2 csatornák helyett a Story4, az Eurosport és a Nickelodeon csatornák kerülnek be, míg az Aktív+ kiegészítő csomagba a History csatorna helyett az Eurosport2, valamint a SportKlub programok. Ezen kívül az Alapcsomagból kikerül a hatoscsatorna. Ezáltal a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások kínálatában 58 televízió-csatorna lesz elérhető. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat