napja 
 

Sztárok randevúztak az Elysée Bistro megnyitóján (Sztárok - Party)
Sztárok randevúztak az  Elysée Bistro megnyitóján

Bár a híresen jó konyhával működő Elysée Bistro & Kávéház már nyár óta fogadja a vendégeket, az étterem a soft opening időszakot követően csak most tartotta hivatalos megnyitó eseményét, ahol számos közismert tévés személyiség és énekes is megfordult, a máskor nyilvánosság elől óvott kedvesével együtt. A franciás, romantikus estén együtt vacsorázott Görög Zita és szerelme, Vágó István és neje, Bárdos András és Máté Kriszta, valamint Lola és régi-új kedvese, Bence is, akikről bár az a hír járta, hogy szakítottak egymással, az este folyamán bájosan, összebújva kóstolták végig a franciás étterem menüjét. A kellemes este remek apropót szolgáltatott a pároknak, hogy kiszakadva a hétköznapi mókuskerékből, egy kicsit egymásra is tudjanak figyelni.

Az étterem tulajdonosa, Liptai Claudia új műsorának, az 50 milliós játszmának producereként is ismert Gonda Péter bevallotta, régi vágya volt, hogy a század elején virágzó és közel hetven év után újranyíló egykori Elysée hangulatát újra megteremtse, és visszaemelje a köztudatba, újragondolt franciás bájával és magyaros virtusával.

Az est zenei háziasszonya Micheller Myrtill volt, a születésnapi tortakülönlegességet pedig Erdélyi Mónika, a cukrásszá lett egykori műsorvezető szolgáltatta. Mónika egy kis rafinériával fűszerezett klasszikus belga csokoládétortát készített: „Fontos, hogy a tortához használt csokoládé kakaótartalma ne legyen magasabb, mint 65%, mert akkor egyszerűen egy nagyon keserű tortát kapunk. Emellett azt találtam még ki - hiszen egy francia stílusú étterem kért fel a torta megalkotására - hogy a nagyon híres és finom francia Grand Marnier narancslikőrrel bolondítom meg. Ez adott még neki egy különleges ízhatást.” Erdélyi Mónika édes csábítása láthatóan minden vendégnek ízlett, hisz rövid időn belül elfogyott.

Az Elysée séfje, Fekete Tibor is kitett magáért, ami nem csoda, hiszen a tavaly Michelin csillagot nyert Tanti étteremből érkezett az Elysée konyhájára. Az esten rendhagyó menüsorból válogathattak a vendégek: a marinált lazactól a gnocchival és tejfölhabbal szervírozott borjúpaprikáson át a kacsamájjal és otelló mártással tálalt kalácskockákig minden klasszikus fogásban volt egy kis finom csavar, a bisztró nevéhez híven. Az este sok nevetéssel és nagy sztorizásokkal telt, Vágó István és Csomor Csilla is hosszasan nevetett a közös asztaltársaságban. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat