napja 
 

Mosópor és mosógél hatékony kombinációja egy kapszulában (Szépség - Lakás)
Mosópor és mosógél hatékony kombinációja egy kapszulában

A Persil - a már korábban bevezetett kétkamrás, előreadagolt mosószer Persil Duo-Caps technológiáját továbbfejlesztve - idén megalkotta az első olyan mosókapszuláját, amely a mosópor és folyékony mosószer erejét egyesíti magában – ez az új Power-Mix Caps. Az új, innovatív termék már kapható a boltokban.

Az új Persil Power-Mix Caps még eredményesebben használja ki a kétkamrás technológia nyújtotta előnyöket. A mosópor és gél, valamint fehérítőszerek újszerű kombinációjának köszönhetően a kapszula ragyogóan tiszta ruhákat és páratlanul élénk színeket nyújt akár már 20°C-on is. A klasszikus gélhez és porhoz képest a Persil Power-Mix Caps két nagy előnnyel rendelkezik: kényelem és teljesítmény. Az innovatív kapszula pontosan kimérve, megfelelő mennyiségben tartalmazza a gél és mosópor hatékony kombinációját.

Kettős erő a foltok ellen, és a ragyogó tisztaságért

Jelenleg a folyékony mosószerek nem tartalmaznak kémiai fehérítő komponenseket ezért a fehérítést igénylő tea-, kávé-, gyümölcs- vagy zöldségfoltokkal nehezebben birkóznak meg. A Persil Power-Mix Caps port tartalmazó kamrája a kémiai fehérítőn kívül még egyéb olyan aktív összetevőt is tartalmaz, amely a ruhák beszürkülését is megakadályozza. Ezen felül a gélt tartalmazó kamra olyan koncentrált formulát tartalmaz, amely mélyen behatol a szálak közé és ott fejti ki kíméletes tisztító hatását.

A Persil Power-Mix Caps Color színes ruhákhoz további előnyökkel is rendelkezik a klasszikus folyékony mosószerhez és az eddigi kapszulákhoz képest: a por formula speciális hatóanyaga még intenzívebbé teszi a színeket és hatékonyan lép fel bolyhosodással szemben. Kettős funkciójának köszönhetően a Persil Power-Mix Caps a legjobb előre adagolt Persil mosószer a piacon.

  • Persil Power-Mix Caps 14 mosásos ajánlott fogy. ár: 1699.-Ft
  • Persil Power-Mix Caps 28 mosásos ajánlott fogy. ár: 3499.-Ft
  • Persil Power-Mix Caps Color 14 mosásos ajánlott fogy. ár: 1699.-Ft
  • Persil Power-Mix Caps Color 28 mosásos ajánlott fogy. ár: 3499-Ft

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat