napja 
 

Derby és gasztronómia (Programajánlók - Lakoma)
Július 3-5.
Derby és gasztronómia

Egy páratlan, izgalmakkal és ízekkel teli rendezvény valósul meg idén a Kincsem Parkban. Magyarország két jelentős eseménye a Derby Fesztivál és a Gasztroangyal Fesztivál egy közös, nagyszabású rendezvénnyé olvad össze,  és látja vendégül mindazokat, akik egy különleges és páratlan élmény részesei szeretnének lenni.  A szervezők ezzel a kezdeményezéssel egy évszázados hagyományt kívánnak újjáéleszteni, hiszen a XIX. és XX század lovassportja mindig is összekapcsolódott a gasztronómiával.

Július első hétvégéjén a megújult Kincsem Park tradicionális lelátói alatt épül meg, a Gasztroangyal nézői által kedvelt termelők, borászok, éttermek és gazdák "színes városa". 

Együtt „versenyeznek” majd a Derby sztárjai a gasztronómia hőseivel. Az izgalmas lóverseny futamok mellett, ahol „ízre, tétre, befutóra” tehetik meg tippjeiket a nyerni vágyók, a Gasztroangyal nézői által kedvelt termelők, borászok, éttermek és gazdák bemutatkozása várja a kilátogatókat.

Kint lesz a derbyn Horváth Éva, Csisztu Zsuzsa, Istenes Bence, Harsányi Levente és Puskás Peti is, az érdeklődők az ő társaságukban tapasztalhatják meg a lóversenyfogadás élményét. A hároméves ügetők és telivérek a hétvégén a legnagyobb versenyben állnak starthoz - aki itt nyer, az beírja nevét a lóversenysport aranykönyvébe.

A családokat emellett egész napos gyermekprogramokkal várjuk, az estéket pedig Rúzsa Magdi koncert, a Virtuózok előadása és a Lovas Színház műsora teszik felejthetetlenné.

Július első hétvégéje, a páratlan ízek és az izgalmas finisek ünnepe.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat